Bugün; 20 Nisan 2024, Cumartesi
Salih Sedat Ersöz oğlunu evlendirdi
Tarih : 2010.09.27  16:10:15
Veyis Ersöz hocanın torunu ve Salih Sedat Ersöz'ün oğlu Veyis Ersöz dünya evine girdi.

Konya'mızın tanınmış ailelerinden Ersöz ve Tutaş ailelerinde mutlu gün yaşandı. Emekli Öğretmen ve uzun yıllardır yayınladığı yazıları ve kitapları ile tanınan Veyis Ersöz hocanın torunu ve Konya eski İl Kültür Müdürlerinden, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlerinden olan aynı zamanda köşe yazarlığı ile de tanınan Salih Sedat Ersöz'ün oğlu Veyis Ersöz, yine Konya'nın tanınmış ailelerinden Hüseyin Tutaş'ın kızı Fatma Nur Tutaş ile dünya evine girdi.

Müzeyyen-Hüseyin Tutaş çiftinin kızları Fatma Nur ile Naciye-Salih Sedat Ersöz çiftinin oğulları Veyis, düzenlenen nikah töreninde birbirilerine ‘evet’ diyerek ömür boyu sürecek olan mutluluklarının ilk adımını atmış oldular.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Bizim Ora Düğün Bahçesinde gerçekleştirilen düğün merasimine kalabalık davetli toplululuğu katıldı. Eski ve yeni siyasetçiler ile Sivil Toplum kuruluşları temsilcilerinin düğüne yoğun katılımı dikkat çekerken, çiftin nikahını Meram Belediye Başkanı Dr.Serdar Kalaycı kıydı. 

Misafirlere geleneksel Konya pilavının ikram edildiği düğünde Salih Sedat Ersöz ile Hüseyin Tutaş gelen misafirlerle yakından ilgilenerek mutluluklarını paylaştı.

Veyis ve Fatma Nur çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Bu haber toplam 5410 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
YAŞAM

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi