Bugün; 09 Ekim 2026, Cuma
Kombassan'dan kan bağışı
Tarih : 2013.09.19  13:10:08
Kombassan Holding Merkez Yönetici ve çalışanları, Bera iş merkezinde gerçekleştirilen organizasyonda Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Kombassan Holding Merkez Yönetici ve çalışanları, Bera iş merkezinde gerçekleştirilen organizasyonda Kızılay’a kan bağışında bulundu. Kızılay yetkililerinin test ve kontrolleri ile başlayan kampanyaya Kombassan yönetici ve çalışanları yoğun ilgi gösterdi.

Kampanya, Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin’in katılımıyla başladı. Şahin yaptığı açıklamada; kan bağış yapmanın insan sağlığının en büyük zenginliği olduğunu belirterek, Grubumuz, sanayide ve ekonomik alanlarda gerçekleştirdiği temel faaliyetlerin yanında, insani değerlere olan hassasiyetini de değişik vesilelerle ortaya koymuştur. Bu kapsamda, insanımızın kaliteli bir yaşam standardına kavuşturulması için birçok sosyal sorumluluk projesine imza attık. Geçtiğimiz yıllarda, 1999’da yaşanan Düzce depremi için yardım ekiplerine iş makineleri ile doğrudan destek sağlamış, 20 bin kişiye yemek verebilecek kapasitede aşevi kurulmuş ve daha birçok yardımlar yapmıştık. 2009 da Gazze’ye, 2010 yılında Pakistan da ki sel felaketine, 2011 de  Afrika’da yaşanan kuraklık felaketine, 2011 yılında yaşanan Van Depremine, 2012 yılında ise Myanmar bölgesinde yaşanan drama duyarlılık göstererek, Kombassan Vakfımızın öncülüğü ve çalışanlarımızın gönüllü katılımlarıyla ayni ve nakdi yardımlarımızı ulaştırdık. Kan bağışı ve organ nakliyle, insan sağlığına katkıda bulunmak en ulvi görevlerden biridir. Bu doğrultuda periyodik olarak kan bağışlarımızı sürdürmekteyiz. Geçtiğimiz aylarda tüm şirketlerimizde organ bağışı hakkında bilgilendirme seminerleri düzenledik ve önemli sayıda bir organ bağışında bulunduk. Bu faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bünyemizde yapılan bu çalışmaların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında özveriyle çalışan başta Kızılay olmak üzere tüm yetkililerimize ve desteklerini esirgemeyen tüm yönetici çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 1068 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
GÜNCEL

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi