Bugün; 17 Ekim 2026, Cumartesi
Karatay Lisesi mezunları hasret giderdi
Tarih : 2013.09.25  23:29:14
Konya’nın en köklü eğitim kurumlarından biri olan Karatay Lisesi Mezunları geçtiğimiz hafta sonu Aziziye Kültür Merkezinde bir araya gelerek hasret giderdi.

Her dönemden mezunların katıldığı programda İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz ve Karatay Lisesi eski müdürlerinden Kemal Güven ile Karatay Lisesi eski öğretmenler hazır bulundu. Programda söz alan Karatay Lisesi Mezunları Tertip Komitesi Başkanı Fehmi Ceylan, Karatay Lisesi’nin ilk olarak 1968 yılında şimdiki İl Genel Meclis binasında eğitim hayatına başladığını, 1978 yılında ise şu anki yerleri olan Mevlana Kültür Merkezi arkası Okul Binasına taşındığını söyleyerek okul hakkında bilgiler verdi. Karatay Lisesi öğrencilerinin yazdığı “İçimizden Geldiği Gibi” ve “Laleleri Devşirdik” adlı kitapların dağıtımının yapıldığını belirten Ceylan, tüm Karatay Lisesi mezunlarının yer alacağı bir kitabın da çalışmasına başladıklarını ve tüm mezunlardan yazı istediklerini söyledi.  Fehmi Ceylan toplantıların her yıl düzenli olarak yapılması gerektiğine inandığını belirterek Karatay Lisesi mezunlarını bir araya getirerek kaynaşmayı sağlamakla mutlu olduklarını sözlerine ekledi. 

Toplantıda uzun zaman sonra tekrar bir araya gelmenin memnuniyeti içerisinde hasret gideren mezunlar, okul yıllarına ait samimi sohbetler gerçekleştirdiler.

Bu haber toplam 1342 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
GÜNCEL

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi