Bugün; 25 Nisan 2024, Perşembe
Adese’den Konya’daki Okullara Destek
Tarih : 2013.12.07  06:59:48
İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, Procter&Gamble işbirliğiyle gerçekleştirdiği ‘Okula Destek’ kampanyasıyla, Konya genelindeki 11 okula 869 adet spor malzemesi yardımı yaptı.

Perakendenin yükselen değeri Adese, eğitime verdiği önem ve sosyal sorumluluk bilinciyle Konya’nın gelişimine katkısını sürdürüyor. Adese - P&G işbirliğiyle düzenlenen ve 30 Eylül 2013’te sona eren ‘Okula Destek’ kampanyası çerçevesinde Adese müşterileri, P&G’ın seçili ürünlerinden yaptıkları her alışverişle okullara spor malzemesi bağışına katkıda bulundu. Kampanya sonucunda Konya şehir merkezi ve ilçelerinde toplam 11 okula, tenis masasından bisiklete, basketbol topundan antrenman yeleğine kadar toplam 869 adet spor malzemesi yardımı gerçekleştirildi.

Kampanya ile ilgili açıklama yapan Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben; ‘Adese olarak, yarınlarımızın teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımızın eğitiminin daha iyi şartlarda gerçekleştirilebilmesi için okullarımızın, sosyal sorumluluk projeleri ile desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu amaçla P&G firması ile birlikte yürüttüğümüz kampanya neticesinde 11 okulumuza spor malzemeleri yardımı gerçekleştirdik. Kampanyaya desteklerinden dolayı başta Adese müşterileri olmak üzere Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Procter&Gamble’a teşekkür ediyorum.’ dedi.

 

Bu haber toplam 3045 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
EĞİTİM

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi