Bugün; 17 Ekim 2026, Cumartesi
Meteorolojiden buzlanma ve don uyarısı
Tarih : 2013.12.08  16:01:29
Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray'da hava sıcaklıklarının 6 ila 8 derece arasında düşeceğinden, bölgede buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray'da hava sıcaklıklarının 6 ila 8 derece arasında düşeceğinden, bölgede buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Konya Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün bölgede hava parçalı bulutlu, öğle saatlerine kadar hafif kar yağışlı geçecek. Günün en yüksek sıcaklığının 2 derece olacağı, sıcaklığın 0'a kadar düşeceği tahmin ediliyor.

Gece ve sabah saatlerinde bölgede buzlanma ve don olayı beklendiğinden vatandaşların meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor. Hava sıcaklığının 6 ila 8 derece düşeceği tahmin ediliyor.

Bölgede rüzgar, kuzey-kuzeybatı yönlerden orta, zaman zaman kuvvetli esecek.

Bu haber toplam 1067 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
GÜNCEL

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi