Bugün; 24 Nisan 2024, Çarşamba
Özel İdare Eğitimde zirveye ulaştı
Tarih : 2014.01.08  23:51:13
Konya İl Özel İdaresi tarafından Konya'ya 2014 yılı sonunda 2055 derslik kazandırılacak.

İl Genel Meclisi Ocak ayı toplantısı 3. oturumu Meclis Başkanı Ali Selvi başkanlığında yapıldı. Gündem; İl Özel İdaresi birimlerinin 2013 yılı çalışma ve faaliyetleri ile ilgili olarak 3’er aylık dönemler halinde İl Genel Meclisinin bilgilendirilmesi kararına istinaden İmar ve Yapı İşleri Daire Başkanı 2013 yılı 4. dönemi Ekim, Kasım ve Aralık aylarına ilişkin bilgilendirme sunumu ile başladı.

Eğitim, Sağlık, İmar, Kültür, Gençlik ve Spor, Emniyet, Sosyal Hizmetler gibi alanlarda yapılan çalışmaları anlatan İl Özel İdaresi İmar ve Yapı İşleri Daire Başkanı Ömer Faruk Gündoğar,  insanların istifade edeceği her alanda çalışmalarının hummalı bir şekilde devam ettiğini kaydetti. En önemli faaliyetlerinin eğitim alanında olduğuna dikkat çeken Gündoğar, “2013 yılında 431 derslik inşa edilirken, 1224 dersliğin yapımı devam ediyor. 2014 yılı sonunda ise yapımı devam eden ve yeni ihale edilen dersliklerle birlikte 2055 derslik okul yapılarak halkımızın hizmetine sunulacaktır. Sağlık ocağı, spor salonları, hükümet konağı, pansiyon ve kültür merkezlerinin yapımına da hız vererek sosyal alanda da faaliyetlerimiz sürüyor” dedi.

Sunumun ardından il genel meclisi üyeleri ilçelerindeki faaliyetler hakkında Daire Başkanından detaylı bilgiler aldı. Müzakereye açılan sunumun ardından Meclis Başkanı Ali Selvi, “Görüyorum ki meclis üyelerimiz kendi işleri gibi ilçelerindeki çalışmaları büyük bir titizlikle takip ediyor. Buda meclis üyelerimizin hassasiyetini göstermektedir. Meclis olarak yaptıklarımızı halkımız görüyor, takip ediyor ve takdir ediyor. Eğitim sistemine Özel İdaremiz 2014 yılı sonunda 2055 derslik okulu tamlayarak önemli bir kazanım sağlayacaktır. Emeği geçen bütün arkadaşlarımızı ve meclis üyelerimizi kutluyorum” şeklinde ifade etti. 

Ocak ayı meclis toplantısının 4 birleşimi Perşembe günü saat 10.00’da devam edecek.

Bu haber toplam 2828 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
EĞİTİM

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi