Bugün; 16 Ekim 2026, Cuma
Yağış geliyor, sıcaklık azalacak
Tarih : 2014.03.25  15:00:26
Konya ve çevresinde yüksek seyreden sıcaklıklar, yağışla birlikte düşecek.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, mevsim mormallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı, yağışla birlikte azalacak.

Bugün bölgede havanın parçalı çok bulutlu, batı, güneybatı ve kuzeybatı kesimlerinin hafif mevzi sağanak yağışlı geçmesi, rüzgarın güneyli yönlerden (lodos) kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Sağanak yağışların cuma günü bölgenin kuzeybatısında, cumartesi günü de bölge genelinde aralıklarla görüleceği tahmin ediliyor.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının; çarşamba gününden itibaren bölgede 2 ila 4 derece azalarak hafta sonuna kadar mevsim normalleri civarında seyredeceği ancak hafta sonunda Balkanlar'dan gelen soğuk hava ile hissedilir derecede azalarak yer yer mevsim normallerinin altına gerileyeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarındaki ani değişimlere ve meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksama, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, su baskını vb.) ilgililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

Bu haber toplam 911 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
GÜNCEL

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi