Bugün; 20 Nisan 2024, Cumartesi
Yeniden sayım yapıldı ama kazanan değişmedi
Tarih : 2014.04.06  13:23:01
Beyşehir'de MHP'nin itirazı üzerine oylar tekrar sayıldı ancak kazanan değişmedi. AK Parti adayı Murat Özaltun'un belediye başkanlığı kesinleşti.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Beyşehir ilçesinde MHP İlçe Başkanlığının seçim sonuçlarına yaptığı itirazı kabul etmiş, oyların tekrar sayılmasına karar vermişti.

Yapılan tekrar sayımda kazanan değişmedi ve AK Parti'nin adayı Murat Özaltun resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanı oldu.

YSK kararının Beyşehir İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na ulaşması üzerine Beyşehir Adliyesi’nde dün  akşam saatlerinde bir araya gelen kurul üyeleri, oyların yeniden sayımına başladı. Beyşehir’de 30 Mart’ta sandıklardan çıkan yaklaşık 90 bin oyun yeniden sayımı yapıldığı ve sayımın da bu sabaha doğru sona erdiği öğrenildi.

Yapılan sayımda Ak Parti'nin adayı Murat Özaltun 20 bin 589 oy alırken, MHP'nin adayı Süleyman Şenol ise 19 bin 427 oy aldı. Bu sonuçla Ak Parti adayı Murat Özaltun Belediye Başkanı oldu.

Beyşehir'de, ilk yapılan sayımda AK Parti adayı Murat Özaltun'a sandıktan 20 bin 616, MHP adayı Süleyman Şenol'a ise 19 bin 217 oy çıkmıştı.

Bu haber toplam 1330 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
SİYASET

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi