Bugün; 20 Nisan 2024, Cumartesi
Şaka değil! Ateizm Derneği kuruldu
Tarih : 2014.04.23  07:34:01
Muhafazakar Türkiye bunu da gördü!. Şaka değil! Ateizm Derneği kuruldu.

Zinanın suç sayılmadığı, domuz etinin kasap raflarından market reyonlarına indiği, eşcinselliğin legalleştirildiği, annesütü bankalarının kurulmak istendiği “yeni” Türkiye’de bir ilk daha yaşandı. Ateizm Derneği resmi izinle kuruldu. Böylece, “Allah (c.c.)’ın varlığını inkâr” ve dini değerlerimizin tamamına hakaret devlet şemsiyesi altına alındı. Müslüman! Bunu da açıkla!

Dinsizlik Propagandası Yapacaklar

Rabbimizin varlığı delil gerektirmeyecek kadar açıktır. Ne var ki, varlığı her şeyden açık olan  Allah (C.C.) kibirlerinden iman etmek istemeyenler ve onlara önayak olanlar bunun hesabını er geç vereceklerdir. Ateizm Derneği’nin hangi amaçlara hizmet edeceği belli. “Türkiye ateistlerinin ve dinsizlerinin kendi görüşlerini yasal zeminde özgürce ifade edebilmesini teşvik etmek” bahanesiyle yola çıkan Ateizm Derneği, Kadıköy’de bir iş hanında tuttuğu ofiste Ateizm misyonerliği yaparak, dinsizlik propagandasını yaymaya hazırlanıyor.

Temsilcik açmaya hazırlanıyorlar

Dernek, Türkiye’nin diğer illerinde de temsilcilikler açmaya hazırlanıyor. İlk şubesi Kadıköy’de geçtiğimiz günlerde açılan derneğin, sosyal medya ayağında yeni temsilcilikler için kampanyalar düzenleniyor. Sosyal medya ağı Facebook üzerinden “Ateizm Derneği İzmir Temsilciliği Girişimi” adında bir grup kuran dernek üyeleri, çok yakında Türkiye’nin her yerine yayılmayı plânlıyor.

Amacı İslâm ile yoğrulmuş topraklarda devlet izniyle Müslüman zihinleri zehirlemek olan bu derneğe yetkililerin hangi akla hizmet onay verdiği bilinmiyor. Türkiye genelinde örgütlenme hedefinde olan derneğin internet sitesi dahi kuruldu…

Amacı İslâm ile yoğrulmuş topraklarda devlet izniyle Müslüman zihinleri zehirlemek olan bu derneğe yetkililerin hangi akla hizmet onay verdiği bilinmiyor. Türkiye genelinde örgütlenme hedefinde olan derneğin internet sitesi dahi kuruldu…

Türkiye’nin ilk Ateizm Derneği İstanbul Valiliği Dernekler Müdürlüğü’nün izni ile geçtiğimiz günlerde kuruldu. Ateizm propagandasını yayarak, zihinleri bulandırma amacı ile kurulan derneğe jet hızıyla resmi onay veren Dernekler Müdürlüğü’nün bu tavrı tartışma konusu oldu. Kadıköy’de tuttukları ofisin ardından yurt genelinde temsilcilikler açma hedefinde olan Ateizm Derneği, bu zehri tüm yurda yaymanın peşinde.

Valilik’ten Onay

Ateizm Derneği’nin Geçici Başkanı Tolga İnci ve Kurucu Üyesi Selin Özkohen, özel bir yayın organına verdikleri röportajda İstanbul Valiliği Dernekler Müdürlüğü’nün onay sürecini şöyle özetlediler. “İl Dernekler Müdürlüğü bize çok yardımcı oldu. 16 Nisan’daki başvurumuzun ardından tüzüğümüzdeki yanlışları aynı gün bildirdiler ve düzelttik.”  Ateizm Derneği’nin kuruluşu için alelacele verilen bu onay kararı, yetkililerin İslami hassasiyet konusunda ne kadar duyarsız olduklarını da gözler önüne serdi.

Temsilcilik Hazırlıkları Başladı

İstanbul’da ilk şubesini açan Ateizm Derneği, Türkiye’nin diğer illerinde de temsilcilikler açmaya hazırlanıyor. İlk şubesi Kadıköy’de geçtiğimiz günlerde açılan derneğin, sosyal medya ayağında yeni temsilcilikler için kampanyalar düzenleniyor. Sosyal medya ağı Facebook üzerinden bir “Ateizm Derneği İzmir Temsilciliği Girişimi” adında bir grup kuran dernek üyeleri, çok yakında Türkiye’nin her yerine yayılmayı plânlıyor.

İnternet Sitesi Üzerinden Propagandaya Başladılar Bile

Ateizm Derneği yeni kurulmasına rağmen faaliyetlerine çoktan başladı bile Dernek faaliyetleri internet üzerinden yürütmek amacıyla kurulan “ateizmdernegi.org” isimli siteden dinsizlik propagandasını yaymaya başlayan ateistler, sitenin girişine ise, “Düşünün! Ufacık bir sorgu sizi gerçeğe götürebilir” yazdılar. Allah yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in onlarca ayetinde insanı akletmeye ve düşünmeye sevk ederken, Ateizm Derneği sitesinde sanki düşünme yetisi Allah tarafından kısıtlandırılıyormuş gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Bu da Ateistlerin havanda su dövdüğünü gösteriyor.

Bu haber toplam 1185 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
GÜNCEL

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi