Bugün; 25 Nisan 2024, Perşembe
"Erbakan, kimsenin tekelinde değildir"
Tarih : 2014.08.08  00:07:50
Ak Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, 'Milletin Adamları' pankartına Saadet Partisi'nin verdiği tepkiye sert cevap verdi. Sorgun, 'Sayın merhum Erbakan, kimsenin tekelinde değildir, halkın tekelindedir' dedi.

Ak Parti Konya teşkilatı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya'da düzenleyeceği 'Büyük Konya Mitingi' öncesi basın toplantısı düzenledi. Toplantıda İl Başkanı Ahmet Sorgun gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sorgun'a önceki günlerde il başkanlık binasına asılan, Turgut Özal, Adnan Menderes, Necmettin Erbakan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ınyer aldığı 'Milletin Adamları' pankartına Saadet Partisi'nin tepkisi soruldu.

Sorgun bu konuyla ilgili soruya, 'Bundan rahatsız oldular. Rahatsızlığı bana da ilettiler. Pankartı indirmemizi arzu ettiklerini söylediler. Bunun söz konusu olmayacağını ifade ettim' cevabını verdi.

Sorgun,'Pankartta yer alan isimlerin milletin adamları olduklarıyla ilgili tereddütmü var? Merhum Menderes, merhumÖzal, merhum Erbakan, ve sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan milletin adamlarıdır ve bu ülkede başbakanlık yapmışlardır. Sayın merhum Erbakan, kimsenin tekelinde değildir, halkın tekelindedir. Ben bu tepkileri algılayamadım. Gerekrsiz tartışmalara girmek istemiyorum. Neyi asıp asmayacağımıza neyi ne zaman indireceğimize biz karar veririz.' dedi.

Bu haber toplam 914 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
SİYASET

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi