Bugün; 24 Nisan 2024, Çarşamba
Kocaman: Tırmanışımızı sürdürmek istiyoruz
Tarih : 2014.11.24  14:28:01
Torku Konyaspor'un teknik patronu Aykut Kocaman, Gaziantep galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, ' İlerleyen haftalarda yukarıya tırmanışımızı sürdürmeyi istiyoruz' dedi.

Torku Konyaspor'un Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Gaziantepspor’u 2-0 mağlup ettiği maç sonrası teknik patronlar basın toplantısı düzenledi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Torku Konyasopor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, iyi oyunun ardından gelen galibiyete vurgu yaparak, “Bütün futbolcu arkadaşları kutluyorum' dedi.

'Maç öncesi zor bir maç geçireceğimizi biliyorduk' diyen başarılı teknik adam, 'Maçın zorluğunu arttıran başka bir faktör ise rakibin nispeten tecrübesiz ama çok genç ve dinamik oluşuydu. Son 4 haftayı gol yemeden bitirmiş 10 puan toplamış bir takımla oynadık. Özgüvenli ve moralli bir şekilde çıktılar karşımıza. Dolayısıyla bu maçın 15-20 dakikasını etkileyecekti. İlk 15-20 dakika denemelerle geçti ve üzerimize gelmeye çalıştılar. Daha sonra rakip takımda Muhammed’in sakatlamasında sonra bağlantılarda problem yaşadılar. Doğal olarak sonra biz kontrolü elimize aldık ve net gol pozisyonları bulduk. Fakat bunları değerlendiremedik. İyi oyun güzel oyun karşılığını bulmadı. İkinci yarıya golle başlayınca daha rahatladık' dedi.

Kocaman açıklamasını şöyle sürdürdü:

''İkinci yarı ilk yarıya göre daha dengeli bir oyun ortaya koyduk. Son dakikalarda rakibin çok önemli pozisyonları vardı. Bunları kalecimiz çok iyi bertaraf etti. Arkasından gelen galibiyet bizi son derece memnun etti. İlerleyen haftalarda yukarıya tırmanışımızı sürdürmeyi istiyoruz.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk ise Torku Konyaspor’u tebrik ederek, “Torku Konyaspor zaman zaman iyi oynadı ve kazanmayı hak etti. Oyun olarak biraz daha beklentilerin altında kaldık. Çok fazla oyuncumuz gününde değildi. Bu da bizim takımımızı etkiledi' ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 856 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
SPOR

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi