Bugün; 25 Nisan 2024, Perşembe
Emniyet Müdürü TUSKAD’ta konuştu
Tarih : 2015.03.06  19:30:39
Konya Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Toplumsal Uzlaşı ve Sosyal Kalkınma Derneği’ne (TUSKAD) konuk oldu.

Konya Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Toplumsal Uzlaşı ve Sosyal Kalkınma Derneği’ne konuk oldu. Demir, “Milletimizin huzur ve güvenliği için her zaman hizmete hazırız. Vatandaşımız 155’i arayıp ihbarda bulunmaktan hiçbir zaman çekinmesin” dedi

İçişleri Bakanlığının son Emniyet Müdürleri kararnamesiyle Konya’ya gelen Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Toplumsal Uzlaşı ve Sosyal Kalkınma Derneği (TUSKAD)’ın konuğu oldu. Emniyet teşkilatı ve çalışmalar hakkında tecrübelerini gençlerle paylaşan Demir, sorulara da açık yüreklilikle cevap verdi.

Konya’ya geldiği günden bu yana en çok duyduğu konunun TEDES olduğunu ifade eden Demir, “Vatandaşlar TEDES’ten şikayetçi olduklarını ifade ediyorlar ama istatistiklere baktığımızda bu sisteme en çok uyum sağlayan Konya olmuş. Kaza ve ölüm oranları azalmış. Vatandaşların bir diğer talebi de hız artırımı noktasında oldu. Bu konulara sadece Emniyet karar vermiyor. Büyükşehirlerde bu konuda UKOME karar alıyor. İsteklerinizi yazılı olarak buraya bildirirseniz toplantılarda görüşülüp karar alınabilir” dedi.

Vatandaşlardan tek isteğinin emniyetten çekinmemeleri olduğunu aktaran Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, “Vatandaşımız 155’i hiç çekinmeden arasın. Gördüğü olayları anında bizlere aktarsın. Vakti olanlar karakollarımıza uğrayıp çay içebilirler. Bizim vatandaşa kapımız her zaman açıktır. Trafik konusunda da ceza yazmadan emniyet kontrolü ile kemer takma alışkanlığını kazandırmak için çalışıyoruz. Vatandaşımızın bu konuda kendileri için kemer takmalarını rica ediyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 694 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
KÜLTÜR-SANAT

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi