Bugün; 25 Nisan 2024, Perşembe
Adaylar tanıtıldı
Tarih : 2015.04.19  22:43:35
MHP ve seçimlere tek liste halinde girecek olan SP-BBP Milli İttifakı yaptıkları törenlerle Konya adaylarını tanıttı.
MHP Konya'da adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanlığı, "Bizimle Yürü Türkiye" temalı Konya Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısını gerçekleştirdi. Selçuklu Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına partililer yoğun ilgi gösterdi. Programa MHP Konya Milletvekili ve MHP Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kalaycı, MHP Konya Milletvekili Faruk Bal da katıldı.  MHP İl Başkanı Av. Murat Çiçek, 7 Haziran sürecinin Türk Milleti için kutlu bir mücadele olacağını söyledi. MHP İl Başkanı Av. Murat Çiçek, şunları kaydetti: "Türkiye'yi yeniden onurlu bir devlet yapacak, vatandaşlarımın huzur ve mutluluğunu sağlayacak programlarımız hazırdır. Milletimiz kurtuluşu MHP'de görmektedir. 7 Haziran'da AKP iktidarına son vereceğiz. 13 yılda satmadıkları bir şey kalmadı. Hırsızlık, yoksulluk, yolsuzluk arttı. Şimdi de anayasadan Türk Milleti kavramını çıkarmak istiyorlar. Ama MHP olduğu sürece, milliyetçi hareket var olduğu sürece bu hayallerini gerçekleştiremeyecekler. Türk Milleti 7 Haziran'da AKP'ye gereken dersi verecektir. 14 kişilik milletvekili adaylarımızla birlikte Konya'yı karış karış gezeceğiz. Partimizin programını anlatıp kendilerini nasıl bir tehlikenin beklediği noktasında uyaracağız. AKP'nin oyunlarına karşı milletimizi uyaracağız."  MHP Konya Milletvekili Faruk Bal da, "AKP iktidarının sonunun geldiği bir tarihine gidiyoruz" dedi. Türkiye'nin 12 yılın sonunda itibarini kaybetmiş, küçümsenen bir ülke konumuna geldiğini fakat 7 Haziran'la birlikte MHP iktidarıyla tekrar onur ve saygınlığını kazanacağını aktardı.

MHP Konya Milletvekili ve MHP Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kalaycı da, "12 yılda ülkeye çağ atlattık dediler ama ülkü hep geriye gitti" dedi. "Seçim programımız açık. 3 Mayıs'ta programımızı milletimize açıklayacağız" diyen Kalaycı, şunları kaydetti: "Taşeron işçilere, özel güvenlikçilere, 4/C'lilere kadro vereceğiz. Milletimizi faiz lobisinden pençesinden kurtaracağız. Devleti talan edenlerin 7 sülalesine kadar hesap soracağız. yolsuzluklar, hırsızlıklar, adam kayırmalarla ilgili dava dosyalarımız hazır. Hepsinin hesabını verecekler. AKP'nin telaşı işte bu yüzdendir. Korkularının nedeni budur. Hesap verecekleri korkusuyla milleti yalanlarıyla kandırmaya çalışıyorlar. Ama bu sefer Türk Milleti buna izin vermeyecek. 7 Haziran'da talana, hırsızlığa, yoksulluğu, yolsuzluğa dur diyecek" diye konuştu.  Konuşmaların ardından aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Aday tanıtımın ardından Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan seslendirdiği şarkılar ile partilileri coşturdu.

Milli İttifak Konya'da adaylarını tanıttı

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Projelerimizi hayata geçirmek için her şeyin hesabını yaptık. Bu ülke zengindir ancak kaynakları yeterince kullanılmıyor" dedi. 

Kamalak, Dedeman Otel'de düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin, tarihinde bugünkü kadar dış politikada hiçbir zaman yanlışa ve yalnızlığa itilmediğini savundu.

Birinci Dünya Savaşı'ndan bu yana hiçbir dönemde son on yıldaki kadar dünyada Müslüman kanı dökülmediğini, toplu katliamların yapılmadığını kaydeden Kamalak, partililere, "bu duruma çare olmak isteyen insanlar, bugün bir araya gelmeyecekse ne zaman bir araya gelecek" diye sordu.

Hükümetin politikalarını eleştiren ve herkesten destek isteyen Kamalak, iktidara plan ve projelerle geleceklerini ifade etti. Kendilerine, iktidar olduklarında "parayı nereden bulacaksınız?" diye sorulduğunu anımsatan Kamalak, şunları kaydetti:

"Zamanında iktidar olduğumuzda nereden bulduysak yine oradan bulacağız. İsrafı önledik. Yolsuzluğa 'dur' dedik. Rüşvet kapılarını kapattık, yatırım yaptık. Projelerimizi hayata geçirmek için biz her şeyin hesabını yaptık. Bu ülke zengindir ancak kaynakları yeterince kullanılmıyor. Hukukta adalet, kazançta bereket, okulda fazilet istiyorsak tek çare milli ittifak. Amacımız yaşanabilir bir Türkiye." 

- "İttifak ve birlik her tarafta sevinçle ve heyecanla karşılandı"

BBP eski Genel Başkanı Mustafa Destici de kendilerinin yola ihlasla, samimiyetle, sevgiyle, barışla ve kardeşlikle çıktıklarını söyledi.

Milletin önüne bir iktidar alternatifi koyduklarını dile getiren Destici, haktan ve hukuktan yana olacaklarını bildirdi.  

Türkiye'nin ve İslam coğrafyasının çok temel problemleri olduğunu ifade eden Destici, "Sorumluluğumuz sadece Türkiye sınırları değil. İslam coğrafyasındaki tüm mazlum kardeşlerimizin sorumluluğunun yükü de omuzlarımızdadır. Bu ittifakımız ve birliğimiz sadece Türkiye'de değil, İslam coğrafyasının her tarafında büyük sevinçle ve heyecanla karşılandı" diye konuştu.

Bugüne kadar iktidar olanların Türkiye'nin ve mazlum İslam coğrafyasının problemini çözemediğini savunan Destici, içerideki problemlerin birtakım pansumanlarla geçiştirilmeye çalışıldığını kaydetti. Destici, birliği ve ittifakı gerçekleştirirken milletin temel problemlerini çözecek projeleri de birleştirdiklerini sözlerine ekledi.

saadet-(3).jpg

Bu haber toplam 1654 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
SİYASET

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi