Bugün; 29 Mart 2024, Cuma
Rövanşı alma zamanı
Tarih : 2015.05.12  11:00:02
Torku Konyaspor 5-0’ın rövanşında bugün eski hocası Mesut Bakkal’ın takımı, Hleb’li Gençlerbirliği’ni konuk edecek.
Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında bugün Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Büyükşehir Torku Arena Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 16.45’te başlayacak. Mücadeleyi İstanbul Bölgesi hakemlerinden Serkan Çınar yönetecek. Çınar'ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Mehmet Cem Hanoğlu yaparken, maçın dördüncü hakemi Çağdaş Altay, beşinci hakemi Mustafa Aydın, altıncı hakemi Hakan Akmısır olacak.

5-0 YENİLMİŞTİ

Ligin ilk devresinde rakibi karşısında 5-0’lık ağır bir yenilgi alan yeşil-beyazlılar, bugünkü karşılaşmada rakibini yenerek ilk yarıdaki yenilginin rövanşını almak istiyor. Temsilcimizde

Ali Turan, Selim Ay ve Kenan Özer sarı kart cezalısı, Vukovic, Mario Felgueiras ve Ciprian Marica ise sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. 

MESUT BAKKAL TORKU ARENA’DA

Torku Konyaspor’da ilk devrede Kasımpaşa yenilgisi sonrası takımdan ayrılan Teknik Direktör Mesut Bakkal, yaklaşık 6 aylık bir aranın ardından yeniden Torku Arena’ya çıkacak.  Bakkal, Aliaksandr Hleb’le birlikte bu kez Gençlerbirliği’nin galibiyeti için ter dökecek.

Bu haber toplam 1136 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
SPOR

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi