Bugün; 20 Nisan 2024, Cumartesi
Kredi çektiği bankayı soymaya kalkmış
Tarih : 2015.08.05  17:49:30
Konya'da elinde silahla girdiği bankayı soymaya çalışırken güvenlik görevlisi tarafından etkisiz hale getirilen zanlı, tutuklandı.
Ertan Y. (39), polisteki işlemleri tamamlandıktan sonra Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.Hastane girişi ve çıkışında gazetecilerin soyguna dair sorularını cevapsız bırakan Ertan Y, daha sonra adliyeye sevk edildi.Ertan Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki bir banka şubesine dün elinde silahla giren Ertan Y. havaya bir kez ateş ettikten sonra, çalışanların önüne attığı çantaya kasadaki paraların doldurulmasını istemiş, bir anlık dalgınlığından yararlanan bankanın güvenlik görevlisi Mevlüt Boyacı, soyguncuyu etkisiz hale getirmişti.

Dün bir banka şubesine girerek silahla ateş edip soygun girişiminde bulunan nakliye işiyle uğraşan ErtanY. (39), bankanın güvenlik görevlisi tarafından etkisiz hale getirilerek yakalanmıştı. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’ndeki ifadesinde 250 bin lira borcu olduğu ifade eden E.Y.’nin, çaldığı motosikletle bankayı soymak istediğini söylediği öğrenildi. İfadesinin ardından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, hastane çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Hastanedeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 667 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
GÜNCEL

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi