Bugün; 19 Nisan 2024, Cuma
Minik okçular Gelibolu'da
Tarih : 2015.08.26  23:11:02
Bulcukspor’un minik okçuları Zafer Kupası için Gelibolu’da...

Türkiye Okçuluk Federasyonu 2015 Yılı Faaliyet Programında yer alan “Zafer Kupası Minikler Türkiye Şampiyonası”,   26 – 30  Ağustos 2015 tarihleri arasında Gelibolu Okçuluk Tesislerinde yapılacak. 31 ilimizden toplam 728 kişi ile Türkiye'de yapılmış en geniş katılımlı yarışma olma özelliği gösteren yarışmaya ilgi oldukça fazla.

Şampiyonaya Konya ilimizi temsilen Bulcukspor Kulübünden Dilanur Küçüktepe, Berat Enes Ertürk, Asude Huriye Bilgi ve Nazım Yiğit Kurban sporcu olarak katılacaklar. Çalışmalara imkanlar ölçüsünde hazırlandıklarını belirten Türkiye Okçuluk Federasyonu Konya İl Temsilcisi Ömer KOÇ “Geliboluda amacımız miniklerde ilk defa temsil edecek okçularımızın başarılı olması ancak başarıda tecrübe önemli bir faktör. İnşallah onu da zamanla kazanacağız. Maalesef okçuluğa özel tesis ve malzeme sıkıntımız had safhada, bunlar çözülürse başarılarda beraberinde gelmeye devam edecek” dedi.

Kafilenin antrenörlüğünü ise Yusuf Özayaz ve Halit Şimşir yaparken Sporcular ve Teknik ekip Bulcukspor kulübüne kendilerine Türkiye şampiyonalarında yarışma ve temsil imkânı sağladığı için teşekkür etti.

Bu haber toplam 896 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
SPOR

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi