Bugün; 17 Ekim 2026, Cumartesi
Muzaffer Özen toprağa verildi
Tarih : 2015.10.19  10:09:26
Refah Partisi döneminde partinin İl Yönetimi'nde yer alan Muzaffer Özen vefat etti.
Refah Partisi döneminde partinin Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi, milletvekili adayı ve Seydişehir Belediye Başkan Adayı olan Muzaffer Özen, 60 yaşında kalp yetmezliği nedeniyle vefat etti. Eğitimci olan ve daha önce beyaz eşya ticaretiyle uğraşan Özen'in cenazesi dün (18.10.2015 Pazar) ikindi namazına müteakip Parsana Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Cenaze namazına Konya eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Özkafa, Konya eski milletvekili Lütfi Yalman, Meram eski Belediye Başkanı Mustafa Özkan, ailesi ve sevenleri katıldı.
Merhum Muzaffer Özen'e Allah'tan rahmet, geride kalanlarına ve sevenlerine Allah'tan sabr-ı cemil niyaz ederiz. Mekanı cennet olsun.
 
Bu haber toplam 1982 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
GÜNCEL

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi