Bugün; 20 Nisan 2024, Cumartesi
Konyaspor 1 puanı kaptı
Tarih : 2015.11.27  21:17:20
Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Çaykur Rizespor ile Torku Konyaspor golsüz berabere kaldı. Maçta Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı yaptığı kurtarışlarla takımına puanı getiren isim oldu.

Çaykur Rizespor ile Torku Konyaspor, Çaykur Didi Stadyumu'nda karşılaştı.

Maçın ilk yarısında Konyaspor, rakibini ceza sahasına kapatsa da gol atma başarısı gösteremedi ve ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıda Çaykur Rizespor maça hızlı başladı. Kweuke ile mutlak gol pozisyonları bulsa da Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı yaptığı kurtarışlarla gole izin vermedi.

Serkan Kırıntılı, bir çok net pozisyonda kalesini gole kapattı.Bu sonuçla Konyaspor puanını 20'ye ev sahibi ekip ise 18 puana yükseldi.

Stat: Çaykur Didi

Hakemler: Bülent Yıldırım, Asım Yusuf Öz, Fevzi Demirhan

Çaykur Rizespor: Itandje, Orhan Ovacıklı, Oboabona, Ertuğrul Ersoy, Eren Albayrak, Makiadi, Koray Altınay, Mehmet Akyüz, Ahmet İlhan Özek, Cheveliar, Kweuke

Torku Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Ali Turan, Vukovic, Ömer Ali Şahiner, Ali Çamdalı, Mehmet Uslu, Uğur İnceman, Sissoko, Holmen, Traore, Rangelov

Sarı kart: Dk. 24 Ali Turan (Torku Konyaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

2. dakikada kazanılan faul atışında Ömer Ali Şahiner'in sol çaprazdan ceza sahası içerisine sert şutunda, filelere gitmekte olan topu Kweuke kafa ile uzaklaştırdı.

16. dakikada Chevalier'in ara pasında Kweuke'nin defansın arkasına hareketlendiğini fark eden kaleci Serkan Kırıntılı, kalesini terk ederek ceza sahası dışında Kamerunlu forvetten önce topu uzaklaştırarak mutlak bir golü önledi.

36. dakikada Kweuke'nin sağdan ceza sahası içerisine ortasında, Chevalier'in kontrol edip vuruşunda, Vukovic'in yatarak müdahalesinde top yön değiştirerek kornere çıktı.

41. dakikada kazanılan köşe vuruşunda sağ taraftan Makiadi'nin ceza sahası içerisine ortasında Ahmet İlhan Özek'in kafa vuruşunda top üst ağlarda kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle tamamlandı.

51. dakikada Konyaspor gole yaklaştı.Traore'nin uzaktan sert şutunu Itandje kornere çeldi. Kullanılan atıştan sonuç çıkmadı.

56. dakikada Konyaspor kalesici Serkan mutlak bir gole izin vermedi. Ev sahibi ekipte Kweuke çalımlarla girdiği ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kaldı. Rizeli oyuncunun sert şutunu Serkan Kırıntılı çıkarttı ve gole izin vermedi.

57. dakikada Konyaspor'da Halil İbrahim'in ceza sahası içerisinden şutu az farkla dışarı çıktı.

58. dakikada Kweuke ile bir kez daha gole çok yaklaştı. Savunmanın hatasında topla buluşan Kweuke, Serkan ile karşı karşıya kaldı. Serkan Kırıntılı,Kweuke'nin vuruşunu çıkarttı. Uzaklaşmayan top tekrar Kweuke'nin önünde kaldı. Rizeli oyuncunun boş kaleye yuvarlamak istediği topu, bu defa Ali Turan kornere atarak tehlikeyi önledi.

63. dakikada Çaykur Rize bir kez daha gol yaklaştı, Serkan Kırıntılı bir kez daha gole izin vermedi. Konyaspor ceza sahasına gönderilen top, kafalardan sekti ve Cheveliar kafayla meşin yuvarlağı kaleye gönderdi ama Serkan Kırıntılı topa sahip oldu.

89. dakikada Konyaspor'da Halil İbrahim'in ceza yayı içerisinden yaptığı vuruş kaleci de kaldı.

Maçta gol olmayınca, Çaykur Rizespor ile Konyaspor 0-0 berabere kaldı.

Bu haber toplam 850 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
SPOR

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi