Bugün; 20 Nisan 2024, Cumartesi
Kocaman imza
Tarih : 2016.03.09  14:59:04
Torku Konyaspor, teknik direktör Aykut Kocaman ile, bugün 2 yıllık daha sözleşme imzaladı.
Spor Toto Süper Lig’deki en iyi sezonunu geçiren Torku Konyaspor, Aykut Kocaman ile yola devam etme kararı aldı. Yeşil-beyazlılar, bugün tecrübeli teknik direktörle nikah tazeledi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Basın sözcüsü Ahmet Baydar, ‘Aykut Kocaman ile bugün saat 13.00’de 2 yıllık sözleşme yeniledik. Aykut Hocamız da biz de şehirle birlikte iyi bir uyum sağlayarak başarıyı yakaladık. Bu başarının devamını getirebilme adına hocamızla yola devam etme kararı aldık. Takımımız ve hocamız adına hayırlı olmasını diliyorum. Takımımız bu sezon iyi bir hava yakaladı ve ligde 3. Sıraya kadar yükseldik. Bundan sonraki süreçte de konumumuzu koruyup, sezon sonunda Konya’yı UEFA Avrupa Ligi’nde temsil etmek istiyoruz. Önümüzde zorlu bir Gaziantep deplasmanı var. O maçtan da galibiyetle ayrılarak hem yenilmezlik serimizi sürdürmek ve puan toplamaya devam etmeyi arzuluyoruz’ ifadelerini kullandı.
Bu arada Aykut Kocaman’ın alacağı ücret de belli oldu. Yeşil-beyazlı takımla daha önce yıllık yaklaşık 3,5 milyon liraya tekabül eden bir fiyata anlaşan Kocaman’ın maaşına yüzde 10 zam yapıldı. Aykut Kocaman, gelecek sezondan itibaren Torku Konyaspor'dan yıllık yaklaşık 4 milyon lira para alacak. (Bu ücret 4 Süper Lig galibiyetine tekabül ediyor)
Aykut Kocaman imzaladı, işte ayrıntılar
İmza töreninin ayrıntıları

İmza töreninde Başkan Ahmet Şan'ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Mustafa Oral ve Güven Öten, Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, Basın Sözcüsü Ahmet baydar, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Şanlı, Erhan Gökmen ve Hamdi Parmak ile Genel Menajer Önder Sami Güven hazır bulundu. Törende Teknik Direktör Aykut Kocaman, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini attığı imzayla 2 yıl daha uzattı.

‘BAŞARI İÇİN DUA BEKLİYORUZ’
İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Ahmet Şan, "Aykut Kocaman hocamızla 2 yıllık sözleşme uzattık. Allah mahçup etmesin. Son 1,5-2 yıldır beraberiz ve Konyaspor tarihinde ilk defa böyle bir başarı yakaladık. İnşallah bu başarının devamını sağlamak için bu birlikteliği devam ettirmek adına imzaları attık. Son yıllarda Konya’da bir slogan var “Birlikte Konyayız” diye. Bizde Konyaspor olarak sanırım bu sloganı yaşatan başlıca bir kuruluş olarak tüm Konyalılara, hemşehrilerimize, Konyaspor taraftarlarına birlik ve beraberlik mesajını vermek istiyorum. Bu başarı tek başına olmuyor. Başta teknik heyetimiz ve futbolcularımızın sahadaki o özverili mücadelelerini tribündeki taraftarlarımız, basınımız ve halkımız destekliyor. Şehrimizdeki tüm kurum ve kuruluşlarında buradan desteğini talep ediyoruz. İnşallah Konyamıza yakışan daha büyük başarılar için büyüklerimizin, kardeşlerimizin de dualarını bekliyoruz. Bu sinerjiyi sağlayan başta Aykut Kocaman hocamız ve teknik heyetine teşekkür ediyorum. İnşallah daha büyük başarılara imza atarız diye düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti. Ahmet Şan, "Ben biliyorum ki binlerce taraftarımızın, milyonlarca Konyalı hemşehrilerimizin kalbi burada atıyor. Biz böyle mütevazi bir imza töreni yapmayı düşündük" derken sözlerine şöyle devam etti: "Çünkü ligin daha üçte ikisi tamamlandı. Daha uzun haftalar var. Takımımızın da konsantrasyonunu çok fazla bozmamak adına böyle bir imza töreni tertip ettik. Taraftarlarımıza zaten bu şekilde kendimizi duyuruyoruz. Ben onların böyle bir stadyumda binlerce kişinin önünde bir tören beklediklerini biliyorum. Ama lig devam ediyor ve zorlu haftalar bizi bekliyor. Bu zaten her iki tarafında gönülden isteyerek yaptığı bir sözleşmedir. Biz sadece bunun protokolünü burada yapmış bulunuyoruz. İnşallah ben daha nice yıllar beraber olacağımıza inanıyorum. Yeter ki her iki taraf da karşılıklı olarak memnuniyetini devam ettirsin. Ben tekrar camiamıza hayırlı olsun diyorum..."

kny_4534.jpg
‘DEVAM ETMEK DAHA DOĞRUYDU’

"2 sezona yakın süredir buradayım. Geldiğimiz günden beri her şey son derece doğru ve olumlu geçti" sözleriyle konuşmasına başlayan Aykut Kocaman, "Bunun neticesinde de hem benim tarafımdan hem de kulüp tarafından devam etmenin daha doğru olacağı gerçeği vardı. Sayın Başkanın nezdinde yönetim kurulu olarak böyle bir karar aldılar. Ben de buna uydum ve devamını düşündük. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 2 sene daha buradayız. Umuyorum ve diliyorum her şey tabii geçtiğimiz günlerdeki kadar olmasa da geçtiğimiz günlere yakın, başarılı bir şekilde devam eder. Hem biz mahçup olmayız hem de bize güvenenler mahçup olmaz. Tekrar teşekkür ederim herkese bütün Konyaspor ailesine" diye konuştu.  Kocaman sözlerine şöyle devam etti: "Görünen şu; son derece güzel bir stadyum var. Ancak stad sonuçta ne kadar modern, ne kadar çağdaş ve ne kadar güzel olursa olsun sonuçta sadece bir mekan. Ama bu mekanı son derece güzel bir şekilde dolduran ve sürekli artan bir heyecanla ve sayısı her geçen gün yükselen bir taraftar topluluğu ve Konyaspor’u sevenler var. Gerçekten bu bizim için ciddi bir motivasyon kaynağıydı. Bütün bu dinamikleri bir araya getirerek yönetmeye çalışan bir yönetim kurulu var ve iyi şeyler düşünüyorlar. Bu da bir motivasyon. Ama bununla beraber her maçtan sonra söylediğim bir şey vardı onu söylemem ve hakkını teslim etmem gerekiyor. Hep iyi olması için çaba gösteren ki kolay bulunmuyor bu, bir futbolcu grubumuz var. Bunun önemli bir etken olduğunu düşünüyorum. Bulunduğumuz yer, geldiğimiz yer, belki de gideceğimiz yerler, nereye doğru gideceğimizi Allah bilir tabii bilemiyoruz ama tahminle söylüyoruz bunu, sanki bir kaç adım daha öne çıkabilirler gibi gözüküyor. Bu grup dinamiği ve davranışı en büyük motivasyon kaynaklarından bir tanesiydi. Dolayısıyla devam etme kararı herkes için hayırlı uğurlu olsun. Tekrar sayın Başkanın nezdinde tüm yönetim kuruluna, bütün Konyasporlulara ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Dileğim ilk geldiğim gün söylediğim gibi mahçup olmamak. Mahçup olmamak için sadece bu duygu ve düşünceyle değil, iş tarafıyla da hayatımızı bu işe endekslemiş insanlardan bir tanesiyiz. Yine aynı çabayı aynı şekilde göstermeye çalışacağız. Yapabileceklerimiz var. Ama öbür taraftan da bizim hakim olamadığımız şeyler var. Bunun içinde dileklerimizden başka söyleyecek fazla şeyimiz yok. Tekrar iyi dileklerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum..." Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Teknik Direktör Aykut Kocaman, Genel Menajer Önder Sami Güven ve Yönetim Kurulu Üyeleri günün anısına objektiflere poz verdi.
Bu haber toplam 1576 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
SPOR

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi