Yönetim kurulu üyeliği için yapılan seçimlerde;
Hükümet Grubu’ndan Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem, Maliye Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Seyit Ahmet Baş,
Basın Grubu’ndan Belde Gazetesi Sahibi Alaeddin Kaya, Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi ve Merhaba Gazetesi sahibi ve genel yayın yönetmeni Mustafa Arslan,
Tarafsızlar Grubu’ndan Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celal Göle, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Karakoç yönetim kurulu üyeliğine seçildi.
Basın İlan Kurumu’nun 26. Dönem ilk Genel Kurul Toplantısı'nda yönetim ve denetim kurulları seçimi yapılan genel kurulda,
Dr. Adnan Ertem ile Prof. Dr. Celal Göle yeniden seçilirken yönetime dört yeni isim girmiş oldu.
Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’ın doğal üyesi olduğu yönetim kurulunun aynı gün yapılan ilk toplantısında Dr. Adnan Ertem yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi.
Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Hilmi Bengi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Faruk Şahin ile Milli Gazete Sahibi Ömer Yüksel Özek denetçi olarak seçildi.
Yedek denetçiler ise Başbakanlık Basın – Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, Türkiye Gazeteciler Sendikası Genel Mali Sekreteri Muhittin Doğan ile İlân Prodüktörleri Temsilcisi Bülent Şimşek’ten oluştu.
520 defa okundu...









Salih Sedat ERSÖZ
Mehmet Emin Parlaktürk
Ömer Lütfi ERSÖZ
Mustafa Balkan
Yücel Kemendi
Adem Seleş
Cemil Paslı
Aşık Ataroğlu
Cemaleddin Sancar
Kazım Öztürk
1.573
2.2030
Yeni tasarımımızı nasıl buldunuz?
