Transfer Yasağı Cezası Onandı

0000-00-00 00:00:00

FIFA tarafından verilen 2 dönemlik tansfer yasağı cezasına itiraz eden Konyasporun beklediği iyi haber gelmedi ve ceza onandı. Başkan Karapınar "her türlü zorluğu aşacağız" dedi.


canlı radyo dinle
FIFA tarafından verilen 2 dönemlik tansfer yasağı cezasına itiraz eden Konyaspor umduğunu bulamadı. Konyaspor'a CAS'tan kötü haber geldi.
 
 Uluslar arası Futbol Mahkemesi CAS, Yeşil Beyazlı kulübün itirazını reddetti ve 1 yılı kapsayan yasağı onadı. Yeşil Beyazlılar, 2012 yılının Haziran dönemine kadar transfer yapamayacak.
 
Geçtiğimiz dönemlerde Konyaspor’un hukuk işlerini yürüten Avukat Memduh Oğuz Konyaspor’un transfer yasağını kaldırabilmesinin önünün kapandığını belirtti. Oğuz "Ne yazık ki Konyaspor kulübü savunmalarda yetersiz kaldı. Şu anda sadece transfer yasağının kaldırılmasına odaklanılması gerekliydi. FIFA, süresi geçtikten sonra yapılan hiçbir başvuruyu dikkate almaz" ifadelerini kullandı.

Yeşil Beyazlılar'ın kulüp başkanı Bahattin Karapınar da kararı doğruladı. Karapınar konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

FIFA tarafından Konyaspor'a verilen iki dönem transfer yasağının kaldırılması noktasında CAS'a yapılan başvurunun reddedildiğini ifade eden Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, "Biz çıkacak olumsuz bir kararı da düşünerek yeni sezon planlamamızı yapmıştık. Karar beklediğimiz gibi çıkmadı. Artık bu saatten sonra bunu tartışmanın Konyaspor'a bir fayda getirmeyeceğini düşünüyorum. Bu tür hatalardan herkes üzerine düşen payı alarak gereken dersi çıkartmalı. Bundan sonra yolumuza mevcut kadroda yer alan oyuncularımızın yanına alt yapıdan gelen oyuncularımızın da katılacağı bir kadro ile devam edeceğiz. Unutulmamalı Konyaspor çok büyük bir camia ve bu büyük camianında hedefleri her zaman için büyük olmuştur. Camimızın büyüklüğünü, el-ele vererek ve birlik beraberlik içerisinde hareket ederek her türlü zorluğun üstesinden gelmek ve Süper Lig hedefimize ulaşma adına kullanacağımıza inancımız tam" dedi.

Bahattin Karapınar, bu süreçte 7'den 70'e herkesin Konyaspor'a destek olması gerektiğini belirterek, "Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım gece gündüz demeden Konyaspor'umuzun başarılı olması adına çalışmaya devam edeceğiz. Bizim tek isteğimiz Konya şehrinin de içerisinde bulunulan durumda kulübümüze maddi-manevi anlamda destek ve yardım etmesi. Bir kez daha söylüyorum. Konyaspor büyük bir camia ve el ele verdiğimiz zaman tüm zorlukları aşacak güce sahibiz" şeklinde konuştu.

canlı radyo dinle

382 defa okundu...
Yorumlar
İlgili Başlıklar » Düşme Hattındaki Takımların Kalan Maçları
» Konyaspor ile rakiplerinin kalan maçları
» Kuntoğlu: Aday olmayacağım
» Konyaspor'da genel kurul yapılamadı
» Bank Asya'da Haftanın Görünümü
» Konyasporda transfer çalışması
» Bank Asya 1. Ligde Haftanın Görünümü
» YHT Kupası Gençlerin
» Konyaspor, Tavşanlı'dan Rövanşı Aldı
» Konyaspor'a Seyircisiz Oynama Cezası
» Konyaspor Ruhunu Kaybetmiş
» Konyaspor'a moral ziyareti
» Tatarlar futbol turnuvası yapıldı
» "Şans Golüyle Kazandık"
» 11 Milyon TL Borç Ödendi
» Bank Asya`da Haftanın Görünümü
» Hedef liderlik
» TFF' de Şok İstifalar
» Konya'da dev maç
» Kartal, umuda uçtu

KONYA HAVA DURUMU
       
Döviz Kurları
DOLAR                 1.573
EURO                     2.2030
BORSA                 64.530
Yeni tasarımımızı nasıl buldunuz?

Eskisi daha iyidi
Kararsızım
Güzel
Çok güzel
Diğer Anketler
Haber Arşivi    |    Künye    |    İletişim    |    Giriş sayfam yap    |    Sık Kullanılanlara Ekle    |    Sitene ekle    |   
konya haber Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
Tüm hakları sakldır
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz
Konya Ajans - GençOnline.com.tr
reklam