Bugün; 30 Nisan 2024, Salı
Cemaleddin Sancar
Metni küçült
Cemaleddin Sancar
Rasulullah ile görüşmek ve Fetö
Tarih : 2016.08.05  11:08:53

csancar55@hotmail.com

   Rasulullah sallallahualeyhivesellem ile görüşmek, konuşmak, onunla oturmak/kalkmak hayatı boyunca olmuştur. İman ederek onu görenlere de Ashab-i Kiram denir. Rasulullah'ın vefatından sonra yeni sahabe makamını kazanmak mümkün değildir. Hele hele Rasulullah ile  konuşmak, istişare etmek hiç mümkün değildir. Sahabe ve Tabiun, kanlarının kendi aralarında oluk oluk aktığı bir dönemde meselenin halli için Rasulullah ile görüşüp, istişare edip fitneyi sonlandırmamışlardır. Buna rağmen vefatından sonra Rasulullah ile görüştüğünü ileri süren meczuplar olmuştur ve olmaya devam edecektir. Bunlardan biri de FETÖ lideridir diyebiliriz. Ancak Kuran ve Hadis ölçülerinden uzak kalan bazı müslüman kardeşlerimiz  bu safsatalara inandıkları için vebaldan kurtulmuş olmazlar. Rasulullah ve hz. Hamza'nın yönlendirmesi Fetöyü doğurdu diyebilir miyiz? Haaşa!  Daha ne zamana kadar bu manevi! safsatalara inanan olacaktır? Oysa ki Rasulullah s.a.v. Veda haccı hutbesinde: " Ben size iki şey bıraktım. Onlara sımsıkı bağlandığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Allahın Kitabı ve Rasulullahın Sünneti" buyurarak sözde manevi ilişkilerin hükümsüzlüğünü ortaya koymuştur. Böyle olmamış olsaydı her önüne gelen "Ben Rasulullah ile görüştüm. O bana şöyle şöyle dedi. " deme cüretkarlığını gösterecekti. Fetö'de olduğu gibi.

   Bu mevzu oldukça uzun olduğu için burada kesiyorum. Ancak Fethi Gülen'e ve özellikle bu darbe girişiminden sonra peşini bırakmayan saflara şunu sormak zorundayım. Meşru iradenin tercihi olan meşru iktidarı devirmek hangi peygamberin ve sahabinin yoludur? Siz secdeli müminleri putperest kavimlere mi benzettiniz? Öyle ise bu imanınız size ne kötü emretmiştir?!. Siz kafirleri müminlere mi tercih ettiniz? Bu imanınız size ne kötü emretmiştir?! Siz conileri,jozefleri, hansları, hileriyi; Ahmetlere, Mustafalara, Ayşelere mi tercih ettiniz?! Öyle ise bu imanınız size ne kötü emretmiştir?!

   Evet siz ne yaptığınızın farkında mısınız?  Siz yalnız Muhterem cumhurbaşkanımızı kastetmediniz. Siz İslam Ümmetini hedef aldınız. Siz Türkiyenin işgaline zemin hazırladınız. Biliyorsunuz ki Mekkenin, Medinenin, Kudüsün, Riyadın, Kahirenin, Kabilin, Jakartanın, Şamın, Halebin hasılı bütün İslam aleminin işgali İstanbulu, Ankarayı ezmekten geçer. Siz de ezmek isteyenlere destek mi çıkıyorsunuz? Yirmibirinci asrın haçlılarının ekmeğine yağ sürüyorsunuz farkında mısınız?Ama siz çok yanıldınız. Yanılmaya devam ediyorsanız, imanınız size kötü şeyler emrediyor demektir.Şahsi kaprislerinz uğruna ihanet ettiniz. Evet henüz iş bitmemiştir. Haçlı zihniyetinin yanardağı patlamıştır. Haçlılar İslam alemini yakmak istiyor. Ya doğrudan veya Fetö, Sisi, Esed ve benzeri müfsid ve diktatörlerle yakmak istiyorlar. ERDOĞAN gibi şahsiyetli bir duruş  ile haçlı zihniyetine karşı dik duranları yakmak istiyorlar. Siz ise haçlıların ateşine bezin döküyorsunuz. Aklınız ermiyor mu? Allahın izniyle İslam ümmeti bu belayı etkisiz hale getirecektir. Ama FETÖ  ne yapacaktır? Merak ediyorum.

   Ahireti kazanmış bir eda ile sevenlerini kendisine bağlamaya çalışan Fethi Gülen, dini açıdan da cinayet işlemektedir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğana kul hakkıyla Allahın huzuruna gitmemeyi tavsiye ederek masumiyetini izhar etmeye çalışan Gülen,yüzlerce masumun kanının akıtılmasına acaba ne diyor? Bunu da çok merak ediyorum. Bu konuda ciddi bir açıklama yapması gerekir. Eğer hizmet hareketi bu işin içinde değilse bütün kadrosuyla Türkiyeye gelip teslim olmaları gerekmez mi? Suizan ediyorsak özür dilemeyi gayet iyi biliyoruz. Ama heyhat!!! Ne acıdır ki karşımızda hayra karşı kilit, şerr için bir anahtar görevini üstlenmiş bir örgüt vardır. Allah cümlemizi bu örgütün şerrinden korusun. Onlara yine de hidayet temenni ediyorum. Ümmetin birlik ve beraberliğinin devamı temennisi ile güven ve istikrar şehitlerine selam olsun.

   Allaha emanet olunuz.

Bu makale toplam 1306 defa okunmuştur
Makaleyi Paylaş :
Yazarın Diğer Yazıları
Yazarın Tüm Yazıları

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi