Bugün; 29 Mart 2024, Cuma
Kazım Öztürk
Metni küçült
Kazım Öztürk
ÖZTÜRKÇE
Karanlık geceden, aydınlık sabaha
Tarih : 2016.08.05  11:11:27

kazim_ozturk2016@mynet.com

Daha ne zamana kadar devam edecek? Türkiye, ayağa kalkmaya, koşmaya yeltenince; “dünyada ben de varım” deyince, Orta Doğu’da söz sahibi olmaya başlayınca, mazlumların yanında, zalimlerin karşısında olunca…dünyada ne kadar şer güç varsa hep birden seferber oluyor; “Türkiye’yi durdurmamız lazım. Eğer durduramazsak, bize dünyayı dar edecek. O olduğu sürece biz sömürü yapamayacağız, emperyal emellerimize kavuşamayacağız!” diyerek el ele, kol kola, yan yana durarak, darbe teşebbüsünde bulundular!

Kendileri ellerini ateşe sokmuyor, maşa kullanıyorlar! FETÖ/PDY’den daha iyi maşa olur mu? PKK’yı kullanan bunlar değil mi? Bir zaman DHKP_C’yi bunlar organize etmedi mi? IŞİD belası, DEAŞ terör örgütünü bunlar yetiştirmedi mi? Menderes ve iki bakanın idamında, 27 Mayıs darbesinde bunların parmak izi var! 12 Eylül 1980 darbesini de bunlar organize etti! 28 Şubat, bunların kumpası! O dönemde; Ali kalkancı, Müslüm Gündüz, Fadime Şahin senaryosu ile ülkede ne çok canlar yaktı bu darbeseverler! Aczimendi tarikatı diye düzmece tarikatla, Müslümanlar üzerinde demokles’in kılıcı oldular!

Tankları 28 Şubat’ta da yürüttüler! Milleti yıldırmaya, kendi düzenlerini kurup yönetmeye başladılar! Müslüman, mütedeyyin iş adamlarını, Holdingleri; “yeşil sermaye” diyerek sınıflandırdılar! Bu firmalardan alışverişi yasakladılar, alış veriş yapanları fişlediler!

Kurumlara BÇG elemanlarını soktular! Kendileri gibi düşünmeyen, kendileri gibi yaşamayan, kendileri gibi ülkeye ihanet etmeyenlere dünyayı dar getirmeye çalıştılar!

İslami anlayışa sahip olanların siyaset yapmasının önüne geçtiler! O yüzden merhum Erbakan’a asla sıcak bakmadılar! Onun kurduğu partileri; “laikliğe aykırı, anayasal düzene ters” diyerek kapattılar! Ama buna rağmen halkımız, islami kimlikli, ülkeye gerçekten hizmet edecek olanların bu partiler olduğunu bildiği ve inandığı için; ilk defa MSP’yi iktidar ortağı yaptı! Bundan, şer güçler haz almadı. Partiyi kapattılar, yöneticilerini hapse attılar! Karanlık güçler yine başaramadı. Bu sefer Refah partisi olarak siyaset sahnesine çıktı! Yine halkımızın teveccühüyle; Merhum Erbakan hocamızın Başbakanlığında REFAH-Yol hükümeti kuruldu! O dönemde millette bir rahatlama, ülkede iyileşme emareleri görülmeye başladı!

Müslümanların siyaset yapmasından rahatsız olanlar, Müslümanların, kendilerini yönetmesini hazmedemediler! Onlara göre Müslümanlar, başkalarına el avuç açmalı, hanımları tesettürlü olarak hiçbir yerde arzı endam etmemeliydi! Zenginlik onlarda, yönetim onlarda olmalıydı!

Bu iş böyle gitmezdi. Ne yapıp edip, bu işe bir dur denilmeliydi. İngiliz, ABD, İsrail….ve ne kadar emperyalist devlet varsa el birliği edip, FETÖ/PDY’yi önce Türkiye’de, sonra bütün dünyada organize ettiler! CIA, çeşitli provokatif eylemlere imza attırdı! FETÖ, ilk zamanlarda masum, dindar, mütedeyyin tavırlar içine girdi veya öyle göründü! Bu grup, kendini iyi kamufle ediyor! Gerekirse, içki içiyor, tesettürü bir kenara bırakıyor, abi ve ablalar vasıtasıyla genç beyinler felç ediliyor, gençlikleri heba oluyordu! Bu yapılanmada “mankurtlaştırma” uygulamaları yapıldı. 

Cemaat yapılanması adıyla yer altı faaliyetlere başladılar! Devletin her birimine adamlarını soktular! Kendilerinden olmayanlara hayat hakkı tanımadılar! Sınavlarda soruları çaldı, kendi elemanlarına cevapları vererek, devletin en üst ve kilit noktalarına yerleştirdiler! Özellikle de, TSK, onlar için önemliydi. Zira silahlı güç idiler. Silahlı olunca, ileride darbe yapmak kaçınılmaz olacaktı!

Hangi taşı kaldırsak, FETÖ elemanları çıkıyordu! Himmet adıyla millete kumpaslar kuruyorlar, yardım etmeyenlere şantaj yapıyor, gerekirse ölümle tehdit ediyorlardı! Eğer büyük büyük isteklerine “hayır” denirse, iftiralar, yalancı ve uydurma belgelerle hapislerde yatırıyorlardı! Böyle düzmece belgelerle hayatları kararan birçok insan var. 

Hileleri bitmedi, bitmeyecek! Ama unuttukları bir şey vardı; Rabbimin vereceği karar önemli.  Şimdiye kadar verdiği yüce karar gibi 15 Temmuz darbe girişiminde de, halkımın eliyle, milletimin dik ve kararlı duruşuyla gerekli darbeyi tepelerine indirdi! 15 Temmuz karanlığından, 16 Temmuz aydınlığına çıkaran Rabbime hamd olsun.

Bu makale toplam 266 defa okunmuştur
Makaleyi Paylaş :
Yazarın Diğer Yazıları
Yazarın Tüm Yazıları

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi