Bugün; 20 Nisan 2024, Cumartesi
Süleyman Sayan
Metni küçült
Süleyman Sayan
Anadolu'nun hükümdarına
Tarih : 2016.02.01  16:04:03

sayan.suleyman.42@gmail.com

Meyve veren ağaç taşlanırmış ya biz taşlanmayı bile artık takmıyoruz ancak Konyaspor ve taraftarı artık taşlanmaktan çok bitirme çabasına girdi bazı kesimler tarafından. Taraftarımız
özellikle Torku Arena açıldıktan sonra gerek Konyaspor gerek milli takım maçlarında ülke gündemine oturmayı başardı.

Türkiye' de kalıplaşmış taraftar gerçeklerini görmezden gelemeyiz üç büyükler dışında adından söz ettiren üç beş grup vardı. Özellikle passolig uygulamasından sonra Türkiye'de belki de taraftar anlamında konuşulan tek şey Konyaspor ve özellikle Nalçacılılar.

Gelelim yazımın can alıcı yerine küçük düşünen taraftarcıklar kendi seslerini duyurabilmek adına kendinden büyüklere, çok büyüklere çamur atar ki kısa vadede ses getirebilsin. Dünya yıldızlarını takıma kazandırabilmek değil mesele,  dünya yıldızı olmadan da tribünleri doldurabiliyor musun ona bakacaksın. Kupa maçında Antalyaspor taraftarlarının içinden bir grup kendini bilmez stadyum boşaldıktan sonra tellerden atlayıp Konyaspor taraftarlarının elleriyle hazırladıkları pankartları çalıyorlar marifetmis gibi birde bunu sosyal medya üzerinden paylaşarak iki şehir insanını birbirlerine düşürüyorlar Konya ve Antalya emniyetleri hırsızlık büro amirliğinin sanırım çalınan pankartkardan ötürü işlem başlatması emniyetinde sosyal medya üzerinden insanları galeyana getiren bu kendini bilmezler hakkında işlem başlatmasını umuyorum.

Sonuç olarak Torku Arena'nın kamera sisteminde teknolojik tüm imkânların en üst düzeyde olduğunu biliyoruz. Geniş düşünmek gerekirse kupa finali Antalya'da oynanacak eleme maçlarında Aykut hoca faktörünü ve sistemini düşünürsek final uzak değil peki sırf bu olay yüzünden orada daha büyük olaylar çıkabileceği görünmüyor mu.

Anadolu'nun hükümdarı olmuş taraftarlarımızın böyle provokatörlerin ekmeğine yağ sürmeyeceğini umuyorum.

Bunları el birliği ile bitireceğiz bu kafada üç beş kendini bilmez kaldı Tribünlerde onlarda kendi çamurlarında boğulacaklar prim vermemek gerekir.  Sizler küfür olmadan da nasıl destek olabileceğini tüm Dünya' ya gösterdiniz ve bunlara verilecek en güzel cevap muhatap olmamaktır.

Tüm taraftarlarımızı sağ duyuya davet ediyorum...

Bu makale toplam 556 defa okunmuştur
Makaleyi Paylaş :
Yazarın Diğer Yazıları
Yazarın Tüm Yazıları

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi