Bugün; 20 Nisan 2024, Cumartesi
Süleyman Sayan
Metni küçült
Süleyman Sayan
Dost musun Düşman mı? Daha neler neler
Tarih : 2018.05.05  11:24:27

sayan.suleyman.42@gmail.com

Konyaspor gündemine bazen yetişmek zor oluyor içeriden dışarıdan edilen edilmeye çalışanların yanısıra  faydalı görünen yada göründüğünü düşünenler ekstra sancı. Maç maç bakarsak şuan için en önemli olan Karabük maçını kazanıp gündemi öyle değerlendirmeyi düşünüyordum ama son yaşananlar beni yeniden kalemi elime almaya zorladı dersem yanlış olmaz. 
Bir çoğunuzun bildiğini üzre uzun yıllardır deplasmana giderim, ancak Bursa deplasmanında garip bazı durumlar oldu, ilki öz eleştiri deplasman organizasyonunu yapan firma koyun taşısa yapmaması gereken bir hata yaptı. Geceleyin yoldan getirdiği şoförleri tekrar yola çıkartması sonucunda dönüş yolculuğu sırasında adamlar uyumasın diye başlarında nöbet tutmamızı gerektirdi. Bir tanesi uyudu, otobüsteki taraftarlar ölümden döndü, bizim yapmadığınız şebeklik kalmadı adamı ayakta tutmak için.
Bir diğer konu tesis konusu taraftarın kanayan yarası olan bu tesislerde normalin üç beş katı satılan ürünlere taraftarlar tepkilerini koyuyorlardı ama tesise alınmamak çok can sıkıcı bir durum 12-14 saat aç bekletilenler eskort eşliğinde uygulama var bahanesi öne sürülerek şehirden biran önce çıkartılan ve kabul edilmeyenler Türkiye Cumhuriyeti'nin Konya nüfusuna bağlı kişileri, hazır cumhuriyetten bahsetmişken maç esnasında lavobaları tuvaletleri kapatmak nasıl bir anlayış merak ettim, neyse ki stadyumdan çıkarken açtılar, en azından Antalya ve Galatasaray stadındaki gibi teşhire çıkmış köle muamelesi görmedik kafese sokmadılar deyip kendimizi avuttuk.
Bursa'nın yeni stadına daha önce gitmemistim, ancak görsel olarak Bursa tribünlerinin hakkını vermek gerekir diye düşünürken, akustik olarak rezil bir stadyum olduğundan bahsedebiliriz. Sadece Konyaspor maçında bu kadar dolu olma nedeni ise Bursa'nın kendi iç sorunu biz gittiğimiz her yerde bir artış görmeye alıştık. Buradan bizim tribünlere sadece 3-5 maça gelip diğerlerinde gelmeneyenleri eleştirmeden geçemeyeceğim.
Gelelim bir diğer mevzuya ; Bir tarafta bakıyorum  hafta içi olmasına karşın deplasman tribününde gelen 2000 kişiyemi sevineyim, diğer tarafta bakıyorum, takımın ismine sevdalı olduklarını belirterek her takımı içinde barındıran bir sosyal medya üzerinden grubunda yapılan şuursuz acıklamaya mı yanayım yoksa o açıklamayı dikkate alıp haber yapan Alanya basınına mı. Bu taraftarın bir duruşu var ve siz hiçbir resmi özel tüzel vs bir bağınız olmadan açıklama YA PA MAZ SI NIZ. 
Bir duruşumuz var beğenirsin yada beğenmezsen eleştirir yada tebrik edersin ama kendi içinde yaparsın bunu biz Elif gibi dimdik durmayı seçtik eğilip bükülenler bizden değil,siz bilerek yada bilmeyerek bu taraftarı küçük düşürmeye kalktınız. Sayfanızı futbol sevdalıları yapın dilediğinizi yazıp çizin hakaret olmadığı sürece eyvallah. Bu tarz paylaşımları her zaman yapıyorsunuz dost musunuz düşman mı ?
Hakemler bildiğimiz gibi zaten ona da alıştık, fakat bunlar gündem olunca saha içini konuşup yazamıyoruz. Sergen hocanın Karabük maçında Fofana'ya şans vermek yerine Orkan'ı oynayacağını düşündüğümü belirterek 6 maçta 2 gol yiyip 1 defa mağlup olan hocanın hakkını yemek istemiyorum. 
Bu takımın düşeceğine halen inanmıyorum barajın 37 olacağını 38 alan takımın ligde kalacağını, lig bazında  son hafta oynanacak Akhisar Osmanlı maçı ise final abilecek bir maç olması muhtemel görünüyor.
Karabük maçını alabilirsek o dakika dan itibaren Göztepe maçı ile ilgili organizasyonlar yapılmalıdır.
Günün sözü
Göründükleri gibi olmalıdır insanlar,eğer değillerse hiç görünmesinler daha iyi.
Bu makale toplam 326 defa okunmuştur
Makaleyi Paylaş :
Yazarın Diğer Yazıları
Yazarın Tüm Yazıları

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi