Bugün; 14 Mayıs 2024, Salı
Mehmet Emin Parlaktürk
Metni küçült
Mehmet Emin Parlaktürk
Komplo Teorisi değil ama araştırılması gereken sorular
Tarih : 2022.07.08  14:19:49

O kadar duygu doluyum ve hüzünlüyüm ki, hâlâ olayın tesirinden kurtulamadım. Bu menfur cinayetin etraflıca ve çok yönlü aydınlatılmasını istiyorum.
Bunun için de, öncelikle Kardiyoloji Uzmanı Dr.Ekrem KARAKAYA'yı görev başında hunharca şehit eden
Katil Hacı Mehmet AKÇAY'a projektör tutulması gerektiğine inanıyorum.
Katilin ölmesi, bu dosyanın kapandığı anlamına gelmiyor. Şimdi soralım: Katil Akçay kimdir? Bu dehşetli olayın sebebi annesinin ölümü mü yoksa bunun ötesinde başka sebepler mi var? Bu cinayetin arkasında başka kişi veya gruplar olabilir mi? Katil'in özgeçmişi ve hayat hikayesi nedir? İdeolojik bağlantıları var mıdır? FETÖ veya PKK gibi terör örgütleriyle bir iltisakı olmuş mudur?
Bunları neden soruyorum? Çünkü Katil'in sosyal medyadaki tiktok paylaşımları endişe verici. Mesela birinde şöyle diyor:
“Jandarma peşimde. Hakkımda vur emri var. 7 senedir diyar diyar gezip baş kesen celladım”
Bu cümleyi kuran, böyle bir mesaj atan kişinin ruh halini düşünebiliyor musunuz? Bu kişinin aynı zamanda Yunak Devlet Hastanesi'nde Güvenlik Görevlisi olması da hayli düşündürücü değil mi?
Kendisini "cellad" diye niteleyen, hakkında "vur emri" olduğunu söyleyen ve jandarma takibinde olduğunu iddia eden, beli silahlı bir güvenlik görevlisi...
Sizce de garip değil mi?
Böyle bir kişi resmi bir kurumda nasıl görev almış? Bu güne kadar nasıl görev yapmış? Çevresi, mesai arkadaşları nasıl fark etmemiş? Ettilerse neden kimse ilgilenmemiş?
Demem o ki, ruh sağlığı yerinde olmadığı belli olan bu ve benzeri tipler, şu veya bu sebeple birileri tarafından çok kolay manipüle edilebilirler! Kötü amaçlı çeteler, ideolojik mihraklar ve terör örgütleri tarafından rahatlıkla kullanılabilirler.
Siyasetin ısındığı, seçimlerin yaklaştığı, dünyanın eli, ayağı ve gözünün ülkemizde olduğu şu günlerde, her olayı fırsat bilip bundan sonuç çıkarmak isteyenlerin sinsi planlarını uygulama gayretlerini apaçık görüp izlemekteyiz.
Hele hele hedefteki kişinin, Kayseri Develi İmam Hatip Lisesi ve Erciyes Tıp Fakültesi mezunu Hafız Ekrem Karakaya gibi mesleğine aşık, yüksek ahlâk sahibi ve halkın sevgisini kazanmış pırıl pırıl bir Doktor olması, sorduğumuz soruları anlamlı kılıyor.
Tekrar söylüyorum: Amacım komplo teorisi üretmek değil ama araştırılması gereken sorularla gerçeği ortaya çıkarmaktır.
Emniyet, Savcılık ve Yargı teşkilatının bu menfur cinayeti aydınlatacağını umuyor ve bekliyoruz. Böyle acılar bir daha yaşanmasın, sonsuz rahmet dileklerimizle.

Bu makale toplam 99 defa okunmuştur
Makaleyi Paylaş :
Yazarın Diğer Yazıları
Yazarın Tüm Yazıları

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi