Bugün; 02 Mayıs 2024, Perşembe
Kurtlar Vadisi'ne en dişli rakip
Tarih : 2009.01.04  23:38:36
Kurtlar Vadisi'ne rakip geliyor... '1 numara' isimli dizi TRT ekranlarında gösterilecek. Ergenekon yapılanmasının şifresi çözülecek.

Yılın ilk bomba haberi televizyon sektöründen geldi. Ergenekon terör örgütününün gizemli "1 Numara"sı TV ekranlarında boy gösterecek.

Gazeteci Şamil Tayyar’ın konsept danışmanlığını üstlendiği “1 Numara” ismini taşıyacak dizi yeni yılda büyük ihtimalle TRT ekranlarında gösterilecek. Ergenekon yapılanmasının şifresini çözecek dizide sadece “1 Numara” değil, karanlık ilişkilerin,faili meçhullerin odağındaki isim olan “Yeşil”de olacak. Dizide kimliği merak konusu olan “1 Numara” tahminlerin aksine asker değil,sivil bir karakter. “1 Numara”nın yüzü izleyicilere gösterilmeyecek. Kurtlar Vadisi’ne rakip olması beklenen dizide devlet içi çeteleşmelerle birlikte bununla mücadele eden karakterlere de yer verilecek.

Dizi ile bir anlamda Türk tarihinin bin yıllık “derin devlet”i anlatılıyor. İlk “1 Numara” olarak da Nizamulmülk’ü öldürten Haşşaşilerin lideri Hasan Sabah anlatılıyor.

Bu haber toplam 1782413 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
KÜLTÜR-SANAT

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi