Bugün; 19 Nisan 2024, Cuma
Ersöz Ailesinin Geleneksel İftar Programı
Tarih : 2012.07.28  00:26:40
Eğitimci yazar Veyis Ersöz ve oğulları Salih Sedat Ersöz ile Ömer Ersöz tarafından akraba ve yakınlara verilen geleneksel iftar yemeği güzel bir ortamda icra edildi.

Eğitimci yazar Veyis Ersöz tarafından her yıl verilen iftar yemeği, bu yıl oğulları eğitimci yazar Salih Sedat Ersöz ile Konya Spor İl Müdürü Ömer Ersöz'ün de iştiraki ile icra edildi.

Bizim Ora düğün bahçesinde güzel bir ortamda icra edilen iftar programına Ersöz ailesinin akraba ve yakınlarından oluşan 150 kişilik bir grup katıldı.

İftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Veyis Ersöz, programa katılanlara teşekkür etti ve hoş geldiniz dedi. Ersöz, konuşmasında, "bu güzel ortamda ve güzel bir Ramazan gününde böylesine güzel insanlarla bizleri bir araya getiren Rabbimize hamd ediyoruz" dedi.

Daha sonra cemaatla kılınan akşam namazı ve sonrasında eda edilen teravih namazı ile program sona erdi.

İftar programına katılanlar, kendilerini davet ettikleri için Veyis Ersöz ile oğulları Salih Sedat Ersöz ve Ömer Ersöz'e teşekkür ettiler ve gerek iftar programının gerekse ortamın çok güzel olduğuna dikkat çektiler. Katılımcılar ayrıca devamlı görüşemeyen yakınların bir Ramazan gününde bir arada olmasının ayrı bir güzellik olduğunu da belirttiler.

Katılımcılar, gelecek yıl da yine bir iftar programında buluşmak niyeti ve duası ile ayrıldılar.

Bu haber toplam 42455 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
Salih Sedat Ersöz / 2012.07.31  18:19:37
Kemal Arpacı kardeşim; Zamanımızdaki dilencilerin %95 inin gerçek ihtiyaç sahibi olmadığını düşünüyorum. Selamlar. Hüseyin Mert kardeşim; İyi dileklerine teşekkür ediyorum. İftar İslami bir tabir ve uygulamadır. Müslüman olmayanın iftarı da yoktur. Selamlar.
KEMAL ARPACI / 2012.07.31  17:08:34
RAMAZANDA DİLENCİLERE PARA VERMESEK NE OLUR YANİ SÖMÜRÜ DÜZENİ SİZ NE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ BU KONUDA
hüseyin mert / 2012.07.31  15:02:38
merhaba salih bey iftarınız hayırlı olsun siyasiler tv ekranlarından iftar yapacaksa haham papazlarla beraber iftar yapıyorlar sizin gibi iftar yapmıyorlar yani illa araya papaz sığdıracaklar hem şu soruyu sorayim papazların iftarı kabul olurmu
YAŞAM

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi