Bugün; 25 Nisan 2024, Perşembe
Adese, Bayramı indirimlerle kutluyor
Tarih : 2013.08.01  17:22:47
Düzenlediği kampanyalarla ziyaretçilerine her zaman avantajlı fiyatlar sunan Adese; şeker ve çikolata çeşitlerinden birbirinden farklı hediye seçeneklerine, bayramlıklardan oyuncak ve bisikletlere kadar pek çok farklı üründe yüzleri güldürecek indirim fırsatları sunuyor.

Perakende sektörünün güçlü temsilcilerinden Adese, Ramazan Bayramı’na özel olarak hazırladığı kampanyalarını müşterilerinin hizmetine sunuyor. Adese’nin özel bayram kampanyası kapsamında; bayram şekeri ve sofra ürünlerinden en güzel bayramlıkların bulunduğu giyim reyonlarına kadar birçok farklı ürün avantajlı fiyatlarıyla satışa sunuluyor.  

Bu şekerlerin hediyesi de var!

Adese’de bayram öncesinde hem çocukları hem de büyükleri sevindirecek birçok fırsat bulunuyor. Bayrama sayılı günler kala satışa sunulan şeker ve çikolata çeşitleri birbirinden farklı hediyeler kazandırıyor. Ülker’den 30 TL’lik bayramlık şeker ve çikolata alışverişine 2,5 litre Cola Turka veya 400 g Ülker Çokokrem Golden, Torku’dan 20 TL’lik bayramlık şeker ve çikolata alışverişine 1 litre Torku Süt, Şölen’den 20 TL’lik bayramlık şeker ve çikolata alışverişine ise 8’li Luppo hediye ediliyor. Yanı sıra, Kent’ten 20 TL’lik bayramlık şeker ve çikolata alışverişi 8’li Jacobs kahve, Senye’den her 20 TL’lik lokum alışverişi de Adese Islak Havlu kazandırıyor.

Çocuklara çifte bayram Adese’de

Bu bayram Adese’de çocukları da eşsiz bir fırsat bekliyor. 5, 6 ve 7 Ağustos tarihlerinde oyuncaklar ikincisi yüzde 50 indirimli olarak satışa sunulurken, 20 Ağustos’a kadar sürecek yüzde 20 indirimli bisiklet kampanyasıyla da çocuklar çifte bayram yapıyor. Keçiören, Etlik, Kulesite, Hersek, Aksaray Parksite, Ereğli Parksite ve Beşkavaklar mağazalarındaki Bisan, Carraro, Kawasaki ve Salcano markalı ürünlerde geçerli olan kampanya, kredi kartına taksit fırsatını da beraberinde getiriyor. Adese, gıda ve temizlik hariç 50 TL ve üzeri alışverişlerde kredi kartına vade farksız, peşin fiyatına 10 taksit imkânı da sunuyor.

Adese’nin 22’nci Yılına özel kampanyası da devam ediyor

Bayram kampanyalarının yanı sıra Adese’nin 22’nci yaşına özel başlattığı hediye kampanyası da tüm hızıyla devam ediyor. Kampanya kapsamında Adese Kart’larla yapılan her 25 TL’lik alışveriş birbirinden değerli hediyeler kazandırıyor.

Kampanyanın bugün başlayan Ağustos dönemi, bayram süresince Adese Kart’larla yapılacak alışverişlere; 2 adet 2013 Model HYUNDAI YENİ İ20 1.2 JUMP Otomobil, 4 adet VESTEL NOFROST BUZDOLABI, 4 adet ACER BİLGİSAYAR, 4 adet VESTEL LCD TELEVİZYON, 4 adet REGAL SPLİT KLİMA, 4 adet SAMSUNG CEP TELEFONU ve binlerce elektrikli ev aleti kazanma şansı sunuyor.

 

Bu haber toplam 3742 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
EKONOMİ

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi