Bugün; 29 Mart 2024, Cuma
Çevreci Vatandaşa Başkan Kalaycı’dan Plaket
Tarih : 2013.08.18  14:19:05
Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Öğretmenevleri Mahallesi'nde ikamet eden Orhan Çetin isimli vatandaşa çevre duyarlılığı nedeniyle plaket verdi.

Altı yıldır çevresel atıkları toplayarak çevre temizliği konusunda duyarlılık gösteren Orhan Çetin'i Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı evinde ziyaret etti. Avrupa Türk Demokratlar Birliği Başkanı Veyis Güngör'le birlikte yapılan ziyarette Güngör, " Hollanda'dan aldığı bilgi ve becerilerini Konya'da altı yıldır uyguladığı sosyal sorumluluk örneği gösterdiğinden, Başkanımız Serdar Kalaycı'yla birlikte plaket vermeyi uygun gördük" dedi.

Çevreye olan duyarlılığından dolayı Orhan Çetin'e bir ödül vermek üzere ziyarette bulunduklarını belirten Dr. Serdar Kalaycı; "Şehrimizde faaliyetlerini yürütmekte olan Orhan Çetin'e, çevreye olan hassasiyetinden dolayı bir ödül vermemiz gerektiğini düşündük. Orhan Bey'i evinde ziyaret edelim hem komşularıyla, hem akrabalarıyla beraber teşekkür edelim istedik. Bu tür çalışmaların tüm halkımıza örnek olması, çevre bilincinin oluşması açısından son derece önemlidir.Çevreyle uyum içinde yaşamak, doğal kaynaklarımızı doğru kullanmak, çevreye karşı daha duyarlı yaklaşmak ve kirlilikle mücadele etmek sürdürülebilir çevre için en önemli adımlardır. Tüm dünya küresel ısınma, çölleşme ve kuraklık gibi insanlığın geleceğini tehdit eden etkilere neden olan çevre kirliliğine karşı büyük bir mücadele veriyor. Çevre kirliliğine karşı herkesi birlik olmaya davet ediyor, daha sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamasını umut ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Orhan Çetin, Başkan Kalaycı ve Veyis Güngör'e kendisine verilen plaketten dolayı teşekkür etti.

Bu haber toplam 4821 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
YAŞAM

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi