Bugün; 25 Nisan 2024, Perşembe
Karataylı bayanlar sağlık taramasından geçiriliyor
Tarih : 2013.09.22  00:15:44
Akparti Karatay Kadın Kolları Karatay’daki 30 yaş üzeri bayanları (KETEM) Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezine götürerek sağlık taramasından geçiriyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Akparti İlçe Karatay Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş; Karatay Kadın Kolları olarak ilçemizdeki kadınların daha sağlıklı olmalarını sağlamak amacıyla her hafta bir mahalleden  10 bayanı  KETEM’E götürerek birtakım sağlık taramalarından geçiriyoruz diyerek herhangi bir rahatsızlığı var ise erken teşhis yapılmış olduğunu söyledi. Karatay’daki  bayanların sağlığı bizim içim önemlidir diyen Başkan Münevver Yavaş bugüne dek 80 bayanı muayene ettirdiklerini sözlerine ekleyerek kendilerine yardımcı olan KETEM Uzman DR. Ayşe Kara’ya teşekkür etti.

KETEM Uzmanı DR. Ayşe Kara ise açıklamasında; Sağlık Bakanlığı Kanser Savaş Daire Başkanlığı Konya Halk Sağlığına bağlı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde faaliyet gösterdiklerini ifade ederek her geçen yıl bayanlarda artış gösteren meme kanseri ve rahim ağzı kanseri erken teşhisi konusunda ücretsiz hizmet vediklerini söyledi. Akparti Karatay Kadın Kollarının KETEM’in sunmuş olduğu sağlık hizmetinden faydalanmaları için bayanları bir araya getirerek muayene olmalarını sağlaması takdir  verici bir durum çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.dedi.

Bu haber toplam 2824 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
SAĞLIK

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi