Bugün; 19 Nisan 2024, Cuma
Çocukların sağlığı için EN-71 ibaresine dikkat!
Tarih : 2013.09.24  23:36:45
2013- 2014 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla ailelerin defter, kitap ve kırtasiye malzemeleri alışverişinde yoğunluk başladı.

Kombassan şirketlerinden biri olan ve her yıl İstanbul Sanayi Odası tarafından (İSO) belirlenen en başarılı şirketler arasında da yer alan Kombassan Kağıt, A4 ebatlarında SpeedCopy, UltraCopy fotokopi kağıtları ve Komeks defterleriyle her yıl binlerce öğrencinin kağıt ihtiyacını karşılıyor.

Kombassan Kağıt Genel Müdürü Cemalettin Tunç Efe,” 2013-2014 öğretim yılının başlamasıyla birlikte birçok öğrenci için ilk ders zili çaldı ve tüm öğrencilerin kitap ve defter ihtiyacı arttı. Biz de çocuklarımıza daha kaliteli ürünler sunmak için her geçen gün yenilik çalışmalarımıza hız veriyoruz. Renk analizleri, kapak dizayn tercihleri ve 7-24 yaş arası yapılan anketlerle hedef kitlemizin tercihleri, hayalleri ve talepleri doğrultusunda inovatif yaklaşımlarla yeni ürün çeşitlerimi belirliyoruz.”diye konuştu.

Kağıt ürünleriyle ilgili açıklama yapan Kombassan Kağıt Genel Müdürü Cemalettin Tunç Efe, “Kimyasal ve fiziksel testlerden geçmeyen kâğıt ürünleri çocuklarımızın sağlığını tehdit edebilir. Bu yüzden alınan ürünlerin menşeine dikkat edilmelidir. En önemlisi 71-3 uluslararası standart işaretlerine mutlaka bakılmalıdır. Çünkü EN 71 ibaresi, malzemelerin ve kırtasiye ürünlerinin sağlığa zararlı kimyasal maddeler içermediğini gösteren işarettir. Bizim defterlerimizde kullandığımız tüm malzemeler mekanik, fiziksel ve kimyasal testlerden geçerek onay almıştır. Biz çocukların sağlığını düşünen bir firma olarak EN 7-1, EN 7-2,  EN 7-3’ün tüm onaylarını aldık. Yeni eğitim ve öğretim döneminde tüm öğrencilerin başarılarla dolu bir yıl geçirmesini diliyoruz.”dedi. 

Kombassan Kağıt, Türkiye’nin %15 kağıt ihtiyacını karşılıyor

Kâğıt ürünlerinde yenilikleriyle öne çıkan Kombassan Kağıt, 2013 yılında da pazarda yerini sağlamlaştırıyor. Kombassan Kağıt, son teknolojilerle donatılmış tesislerinde ürettiği geniş ürün gamı ve üstün kalitesiyle, büyüyen, dinamik bir pazara hitap ediyor. Günlük 35 ton defter üretim kapasitesiyle yıllık ortalama 10.000 ton defter üretimini gerçekleştiren Kombassan Kağıt, Türkiye’nin 1.hamur yazı kâğıt baskı ihtiyacının %15’ini karşılıyor.

Konya 2.Organize Sanayi Bölgesi’nde yaklaşık 85 bin m² kapalı alan üzerine kurulu Kombassan Kağıt, 1989 yılından bu güne güncel teknolojik imkanları kullanarak kağıt, defter ve ambalaj üretimlerini gerçekleştiriyor. Kombassan Kağıt, A4 ebatlarında SpeedCopy, UltraCopy fotokopi kağıtları ve Komeks Defter markaları yanında,  %100 beyazlatılmış selüloz kullanarak ürettiği 60gr/m²’den 160gr/m² ye kadar birinci hamur kağıdı, istenilen ölçüde ve gramajda ebat ve bobin kağıt seçenekleri ile müşterilerine sunmakta, ayrıca ülke dışına da yayılan hızlı ve geniş satış ağıyla hizmetlerini sürdürmektedir.

Bu haber toplam 2776 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
SAĞLIK

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi