Bugün; 20 Nisan 2024, Cumartesi
Adese’de hesaplı ve kampanyalı Kurban Bayramı alışverişi
Tarih : 2013.10.10  06:39:56
Ulusal perakende markası Adese, Kurban Bayramı’na özel birbirinden farklı kampanyaları müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Ses getirecek indirimler ile bayramın damaklarda kalan tadı şeker ve çikolatalarda özel kampanyalar düzenleyen Adese’nin tüm marketlerinde, birbirinden farklı avantajlar müşterileri bekliyor.

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde düzenlediği kampanya ile tüketicilere birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. Adese’nin Kurban Bayramı kampanyalarıyla birlikte mağazaya giren müşteriler neredeyse eli boş dönmeyecek.

Bayram şekerlerinin hediyesi de var

Adese, 1-20 Ekim tarihleri arasında Şölen bayramlık şeker ve çikolatalardan 20 TL ve katlarında alışveriş yapan müşterilere Şölen Luppo 8 x 23 gr çeşitlerinden birini, Kent bayramlık şeker ve çikolatalardan 20 TL ve katlarına alışveriş yapan müşterilerine ise 5’li Milka Gofree çeşitlerinden birini hediye ediyor.

20 TL ve katlarında Senye lokum veya şeker alışverişleri 1 litre Adese Limonata, yine 20 TL ve katlarında Ülker bayramlık çikolata veya şeker alışverişi ise 1 litre Granini meyve nektarı çeşitlerinden birini kazandırıyor. Torku bayramlık çikolata veya şekerlerden 20 TL ve katlarında alışveriş yapan müşteriler, 1 litre tam yağlı Torku Süt’ü bayram hediyesi olarak sepetine ekliyor. Elit bayramlık şeker veya çikolatalarından 30 TL ve katlarında alışveriş yapanların hediyesi ise Adese Islak Havlu!

Bol kampanyalı bayram alışverişi

Bayram alışverişi için Adese’yi tercih edenler tüm reyonlardan yapacakları her 25 TL ve katları tutarındaki alışverişleri için hem Adese’nin 22. Yıla özel düzenlediği kampanyanın ekim döneminde bulunan 2 adet 2013 model Hyundai İ20 başta olmak üzere 4.446 hediyeden birini kazanma şansını elde edecek hem de kartopu kampanyalarından faydalanacak.

10 taksitle bayramlık

Alışverişlerinde kredi kartı kullanmayı tercih eden müşteriler için Adese, bayrama özel konfeksiyon ve ayakkabı ürünlerinde 50 TL ve üzeri alışverişlerde anlaşmalı kredi kartlarına 10 taksit imkânı sunuyor. Müşteriler aynı zamanda gıda, temizlik ve operatör lira yüklemeleri dışındaki tüm alışverişlerde kredi kartına 10 taksit fırsatını yakalıyor.

Bu haber toplam 3152 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
EKONOMİ

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi