Bugün; 19 Nisan 2024, Cuma
70 bin öğrenciye kırtasiye seti
Tarih : 2014.09.10  12:29:26
Meram Belediyesi yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçede bulunan 70 bin civarındaki öğrenci için kırtasiye seti hazırladı.

Meram Belediyesi yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçede bulunan 70 bin civarındaki öğrenci için kırtasiye seti hazırladı. Öğrencilerin okula başladığında kırtasiye setlerini sıralarında bulacaklarını söyleyen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, eğitime olan katkılarının devam edeceğini söyledi.

Meram Belediyesi’nin eğitime olan katkısı sürüyor. İlçe genelindeki tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine kırtasiye paketi hediye ediliyor. İlçede bulunan her öğrenci için ayrı ayrı hazırlanan kırtasiye setleri, öğrencilere verilmek üzere okul müdürlüklerine teslim ediliyor.

‘EĞİTİME KATKIMIZ SÜRECEK’

Eğitime önem verdiklerini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Yaptığımız hizmetler arasında eğitime önem veriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın eğitim yürüyüşüne bizim de bir katkımız olsun istedik. Kırtasiye setleri okul müdürlerine teslim edilmeye başlandı. İlçemizde bulunan tüm ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan öğrencilerimiz, okula başladıkları gün, içerisinde muhtelif kırtasiye malzemelerinin bulunduğu paketleri sıralarında bulacaklar. İlçemizde okul ve öğrenci ayırt etmeden 70 bin civarındaki öğrencimize kırtasiye setimizi armağan ediyoruz. Bundan sonra da eğitim ile ilgili çalışmalarımız devam edecek. Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 3904 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
EĞİTİM

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi