Bugün; 19 Nisan 2024, Cuma
Cemaleddin Sancar
Metni küçült
Cemaleddin Sancar
Allah'ım! Amerika'nın şerrinden Sana sığınıyorum
Tarih : 2016.08.30  10:00:36

csancar55@hotmail.com

   Suçu her zaman başkasında aramak işin kolayına kaçmaktır. Bunu yapmamak için acaba bu fitne ve fesat fırtınasında benim suçum nedir? diye kendimi sorgulamam gerekir diye  düşünüyorum. Ancak dünyada cereyan eden bütün işgallerin, cinayetlerin, sömürülerin ve benzer fitnelerin başı AMERİKA'dır. Demek zorundayım. Neden?

   1- Amerika siyaseti bencillik ve kan üzerine kurulmuştur. Amerika için hak değil, üstün olan güç ve kuvvettir. Amerikan menfaatı için her türlü fitne ateşini yakmak, (sözüm ona) onlar için en onurlu yoldur. Tarih bu gerçeklerin şahididir. İsterseniz bazı misaller verelim. Amerika, Ruslara karşı Afganistan mücahitlerini öce destekledi sonra onları çeşitli bahanelerle yok etti. Çünkü Amerika İslam Dini adına hiçbir direnişi kabul etmezdi. O biliyor ki, o direnişçiler sonunda ve siyasi istikrara kavuştuklarında  " Ey Amerika! kendimizi sana kullandırtmayacağız" diyeceklerdir. Onun için Usame bin Ladini mücahit ilan eden Amerika, daha sonra onu terörist diye öldürmüştür. Oldukça geniş olan bu konuya şimdilik girmek istemiyorum. Ama Amerika Afganistanı bitirdiği gibi, komşusu olan Pakistanı da kelepçeledi. Pakistanın sevilen devlet başkanı Ziyaulhakk'a suikast yapan ve Perviz Müşerrefi destekleyerek Navvaz Şerife karşı askeri darbe yapan Amerikadan başkası değildir.

   2- Eski Irak devlet başkanı Saddam Hüseyini, İrana karşı kışkırtarak, destekleyerek ve körfez ülkeleri üzerinden ona silah desteğini sağlayarak müslüman iki ülkeyi savaştırmıştır. Amerika bu savaş ile İsrailin güvenliğini sağlamış, müslüman ülkelerin ekonomisini zayıflatmış, savaşa müdahil olan bütün ülkelere silah satarak ekonomisini güçlendirmiştir. Gözü doymayan bu Amerika canavarı on sene sonra Saddam Hüseyini, Kuveyt'i işgale yönlendirerek ikinci körfez savaşının fitilini yakmıştır. Arkasında Amerikanın şeytani zekası hemen harekete geçerek Saddam Hüseyini işgalci ve aynı zamanda nükleer silah üreticisi olarak ilan etmiştir. Hedef Irakı işgal etmek ve böylece güçlü bir müslüman ülkeyi yok etmektir.  Nihayet Irak, Amerika ve işbirlikçi kafirler tarafından Demokrasi! adına işgal edildi. Iraklı kardeşlerimizin  ırz ve namusları coniler tarafından çiğnendi. Servetleri çalındı. Ve en tehlikesi Irakı altın tabak üzerinde İran'a teslim ederek mezhep çatışmasını ateşledi. Bu yetmedi. Şiiler sünnileri öldürüyor neredesiniz? Ey sünniler! Diyerek islam alemindeki gençlerin Iraka gitmesini sağladı. Böylece Sunni-Şii çatışmasını hızlandırdı. DAİŞ diye bir örgüt doğurduktan sonra, menfaatleri için aynı örgütü terörist diye ilan etti. Artık Amerika ve müttefik canavarları ellerinden geldiği kadar müslüman genç öldürme fırsatını yakalamıştı.

   Bu yetmedi. Gücü değil Hakkı üstün tutan bir ülke var. Adı TÜRKİYE. TÜRKİYE ve onun onurlu başkanı Recep Tayyip Erdoğan. Amerikan menfaatleri için onun da başına bir çorap örmemiz lazım dediler. PKK,PYD,DHKPC  vs ve uzantılarını Türkiyeye karşı kışkırttılar. Baktılar ki DİNİ dışlayan bu örgütler Amerikan menfaatlerine gereği kadar hizmet edemiyorlar. Bu sefer başkasını devreye sokalım dediler. Derken senelerden beri besledikleri FETÖ  örgütünü devreye soktular. Maalesef FETÖ hedefinden saparak Amerikanın dümen suyuna girdi. Şu anda ihanetin boyutunu hepimiz görüyoruz. Bu da yetmedi. Dini ön planda tutan bir örgütümüz vardı dedi Amerika. Şu DAİŞİ, PKK üzerine salalım da belki Türkiyede bir iç savaş olur.  Böylece Türkiyeyi parçalayalım ve Ortadoğuda istediğimiz gibi at oynatalım dediler. Ve Gaziantepte bir düğünde  çoğu hemşehrim olan Kürt kardeşlerimin arasına DAİŞ 'li bir militanı saldılar. Amerika dediğiniz işte bu canavar. Bir vatandaş olarak bundan eminim.

   3- Amerika canavarı hiç rahat durur mu? Suriye'de de bir fitne ateşi yakmamız gerekir kararını çoktan vermişti. PYD adı altında terörist bir gurubu başka bir terörist guruba karşı açıkça destekledi. Yani Tavşana kaç! Tazı'ya tut dedi. Bu hain planı Türkiyeden başka herkese yutturdu. Hedefi Türkiyeyi Arap islam aleminden koparmak, İşgalci devlet İsrailin güvenliğini sağlamak ve dümen suyuna girmeyen Türkiyenin burnunu sürtmek. Allaha hamdolsun ki, Türkiyenin basiretli başkanı, askeri ve milleti bu fitne ateşini de söndürdü.

   4- Amerika canavarının sabıkalarını saymakla bitiremem. Ancak seçilmiş Mısır devlet başkanı MURSİ'ye karşı general SİSİYİ desteklemesi, Amerikanın Demokrasi kalleşi bir devlet olduğunu açıkça ispatlamıştır.

   Onun için Amerikanın şerrinden Allaha sığınıyorum. Amerikanın fitne gemisine binen PKK, DAİŞ, FETÖ ve benzer terör örgütleri ile onları destekleyen münafık devletlerin şerrinden de Allaha sığınıyorum. İnşaallah siz de aynı duayı tekrarlarsınız.Allaha emanet olunuz.

Bu makale toplam 1574 defa okunmuştur
Makaleyi Paylaş :
Yazarın Diğer Yazıları
Yazarın Tüm Yazıları

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi