Bugün; 25 Nisan 2024, Perşembe
Kazım Öztürk
Metni küçült
Kazım Öztürk
ÖZTÜRKÇE
Terör Çirkin Yüzünü İstiklal'de Gösterdi
Tarih : 2022.11.15  12:14:04

Türkiye’miz durmadan, dinlenmeden, gece gündüz her türlü imkânı kullanarak terörün hakından gelmek için çaba sarf ediyor. Teröre asla müsamaha etmedi, etmiyor ve etmeyecek. Çünkü terörden ülkemizin ne kadar çok sıkıntı çektiğini aklıselim sahibi herkes bilir.

Adı sanı ne olursa olsun, kimden, hangi mahfilden gelirse gelsin teröre karşı milletçe uyanık olmak, el birliğiyle bu pisliği temizlemek hepimizin vatandaş olarak, daha doğrusu insan olarak boynumuzun borcudur. Eğer savsaklanırsa, görmezden gelinirse, iş sulandırılırsa, yılanın başı küçükken ezilmezse sonuç felaket olur.

Yıllardır Türkiye, bu bela ile uğraşıyor. Bir zaman Doğu ve Güneydoğu bölgelerimizde terörden huzur kalmamıştı. Yaylalar, mezralar terör yuvasıydı. Dağlar, taşlar teröristlerin sığınağı olmuştur. Terörle mücadele ediyoruz diye boş arazileri bombalıyor ve eli boş dönüyorlardı görevliler. Çünkü terörle mücadele edenler içinde teröre destek verenler vardı. Operasyon yapılacağında hemen teröristlere haber uçuruluyordu. Dolayısıyla gidilen operasyonlar sonuçsuz kalıyordu. Dahası her şehre kadar girmiş, insanları canından bezdirmişti terör.  Hiç unutmam öğretmenliğe başladığım ilk yıllarda gittiğim ilde terör yüzünden liseye müdür dayanmamıştı. Olay olmadık gün yoktu. Şehri ikiye bölmüşlerdi. Bir kısmına solcular, diğer kısmına sağcılar giremiyordu. Sokakta gezmeye korkuyordu insanlar. Evde otururken pencere veya balkondan bir kör kurşun gelir de canımıza kast eder mi? Diye korku çekiyorduk.

Terör grupları değişik ad altında içimizde yer amış, kılcal damarlarımıza kadar girmişti. O kadar ki kutsal değerlerimizi kullanarak, bu kutsallar üzerinden prim yapmaya, ülkemizi daha fazla kaosa sürüklemeye, geri bırakmaya, gavurun peyki yapmaya yeltenmişlerdi. Tek bir amaçları vardı; asırlara hükmeden, çağ kapatıp çağ açan atalarımızın mirası olan İslamî devlet sistemini çökertmek, yıkıp parçalamak ve dış güçlere peşkeş çekmekti!

Allah’a şükürler olsun ki 20 yıldır terörle yapılan amansız mücadelede büyük başarılar sağlandı. Hala da bu mücadele kararlılıkla devam ediyor ve devam edecek. Ta ki ülkemizin hiçbir yerinde terör kalmayıncaya kadar.   

Şimdiye kadar terörün yakıp yıktığı yerlerde huzur, güven ve sevinçle koşup oynayan insanlarımız var. Dağlarımız, taşlarımız, mağaralarımız terör pisliğinden temizlendi.

Türkiye’mizin dünyada söz sahibi olmasını istemeyenler, 2023’e bağımsız, büyük Türkiye, milli ve yerli üretimlerle parmak ısırtan devasa bir ülke istemeyenler, terörü yarım ağızla kınıyorlar. Aslında terör bize Avrupa’dan ve ABD’den geldi. Hele bir ülke var ki, akıllara ziyan işler yapıyor. Bütün pislikler, bütün olumsuzluklar, bütün problemler o ülkenin başının altından çıkıyor. Teröre destek veriyor, terörü kışkırtıyor ama kendi adını duyurmuyor. Yani samanın altından su yürütüyor. Bu devlet; İngiltere!

Son zamanlarda ülkemizde terör bitti, huzura erdik derken bu sefer İstanbul’un göbeği İstiklal caddesinde hortladı. Şehrin en kalabalık caddesi kana bulandı. Bunu nasıl mı okumak lazım? Bir kere ABD, AB ve diğer Batı ülkeleri Türkiye’nin büyümesini istemiyor. Yaptıklarını gördükçe hafakanları kalkıyor. Nasıl ederiz de Türkiye’nin önüne engeller koyarız. Ne yapalım da 2023’e bu iktidarla gitmesin Türkiye. Eğer Tayyip Erdoğan’la devam ederse ipliğimiz pazara çıkacak-ki zaten çıktı çıktığı kadar- bundan sonra onu frenlemek mümkün olmyacak. Çünkü 2023, Türkiye asrı olacak!

Terör her yerde bitmeli. Ama öncelikle ülkemde terör diye bir kelime telaffuz etmemeliyiz. Ama şer güçler durmayacak ve durmuyorlar. Onlara da iyi bir ders vermek için idamın mutlaka gelmesi, anayasaya konması kaçınılmaz bir gerekliliktir. AB’ye gireceğiz, sizi AB’ye alacağız ama idamı kaldırmanız lazım diye yıllarca aldattılar. Şimdiye kadar müttefikimiz olan ABD’den ne hayır gördük, terörü desteklemekten başka? Müttefikimiz, bize değil de, teröriste tırlar dolusu silah göndermedi mi? Göndermiyor mu? Haklı davamızda yanımızda duruyor mu? Durdu mu? Öyleyse onların dediklerinin hepsi yalan ve aldatmacadan ibaret. Bundan sonra onların dedikleri değil, Türkiye’nin dedikleri geçerli olacak.          

Batı Dedikleri!

  “Medeniyet” diye yola çıktılar,

Demokrasi ile ülke yıktılar,

Terörle beslendi canlar yaktılar,

Batı dedikleri Firavun soyu!

 

 “İnsanlık” diyerek hep kandırdılar,

Tüm dünyayı teröre yandırdılar,

Uyuşturucuya kan bandırdılar,

Batı dedikleri Firavun soyu!

 

Barışın adıyla barışamadı,

Hakkın davetine erişemedi,

Merhamet tadıyla buluşamadı,

Batı dedikleri Firavun soyu!

 

Ezelden beridir Hilal’e düşman,

Hasan’a Ahmet’e Bilal’e düşman,

İnsanlığa ait her hale düşman,

Batı dedikleri Firavun soyu!

 

Vampir devletlerle birlik oldular,

Siyonist hainle dirlik oldular,

Ülke sömürdüler varlık oldular,

Batı dedikleri Firavun soyu!

 

Beyin yıkadılar köle ettiler,

Bastıkları yeri çöle ittiler,

Petrole oturup çalıp gittiler,

Batı dedikleri Firavun soyu!

 

Müslüman’a kini dinmiyor asla,

Haçlı zihniyeti sönmüyor asla,

Domuzluk huyundan dönmüyor asla,

Batı dedikleri Firavun soyu!

 

Kur’an’a ezana yasak koyarlar,

“Yo” diyenlerin gözünü oyarlar,

Zalimlik yaparlar şerre uyarlar,

Batı dedikleri Firavun soyu!

 

Barışa huzura savaş açarlar,

Kardeşliğimize zehir saçarlar,

Âdem’i öldürüp kanını içerler,

Batı dedikleri Firavun soyu!

 

Bu makale toplam 51 defa okunmuştur
Makaleyi Paylaş :
Yazarın Diğer Yazıları
Yazarın Tüm Yazıları

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi