Bugün; 02 Mayıs 2024, Perşembe
Konya'da katil İsrail'e lanet yağdı
Tarih : 2009.01.04  22:57:34
Konya'da, İsrail'in Filistin'e yönelik sürdürdüğü saldırıları kınamak ve Filistin'e destek amacıyla yürüyüş ve miting düzenlendi.
Atatürk Kız Lisesi önünde başlayan yürüyüşe ellerinde Filistin ve Türk bayraklarıyla İsrail ve Amerika'yı kınayan pankartlar taşıyan vatandaşlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve siyasiler katıldı. Yürüyüş sırasında İsrail ve Amerika aleyhine slogan atan gruptan bazılarının ise Filistin'de hayatını kaybedenleri simgeleyen kefenlenmiş mankenleri tabutlarda taşımaları dikkat çekti.
Alaaddin Caddesi ve Mevlana Caddesi'ni takip ederek Kayalı Park önünde toplanan grup, burada slogan atmayı ve tekbir getirmeyi sürdürdü. Yapılan konuşmalar sırasında bir grup gösterici yanlarında getirdiği İsrail bayraklarını benzin dökerek yakarken, diğer bir grup ise Amerika Başkanı George W. Bush'un temsili maketini ateşe verdi. Yapılan konuşmalar sırasında gösteriye katılanlar sık sık tekbir getirip "Hamas'a Selam, Direnişe Devam" , "Kahrolsun İsrail" gibi sloganlar attı. Konuşmaların ardından bir süre daha slogan atan grup, olaysız bir şekilde dağıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bu haber toplam 11460974 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
GÜNCEL

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi