Bugün; 26 Nisan 2024, Cuma
Mustafa Balkan
Metni küçült
Mustafa Balkan
Bizi Düşündürenler..
Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Tarih : 2015.09.09  00:31:01

Kandil'den 50 km'lik mesafeyi kat’ederek Dağlıca'da her 100 metre aralıklarla Torku Arena Stadyumu'nu havaya uçuracak kuvvette TNT'yi puslu havada döşeyen PKK kâfirleri, Iğdır'da da 1 ton patlayıcı kullanmış.

Öyle anlaşılıyor ki, çözümsüzlük sürecini iyi çözmüşler. Türkiye'yi siyaseten ve sosyo-ekonomik olarak kontrollü bir şekilde zayıflatmak istiyorlar. Vatandaşları hizip hizip ayıran ve aralarına bâtıl ideoloji ve dünyalık fikirleri yerleştirerek atomun parçaları gibi ayrıştıran sahte sistem ve kahpe soyguncu, vurguncu düzen, kripto provokatör ajanları vasıtasıyla milletin birikimlerini ve kazançlarını hortumlamaya hazırlanıyor.

Yılanın kaçıncı deliğinden bir kere daha sokulmaya hazır hale getirilmeye çalışılan Müslüman Türk Milleti, sivil iradesini biran evvel harekete geçirerek topyekûn buna izin vermeyerek bütün oyunları boşa çıkaracak mı?

Türkiye'de, olup bitenlerden anlaşılacağı üzere siyasi otorite ile birlikte sivil iradeyi de devreden çıkartmak için her yol deneniyor. Siyasi otoritenin zayıfladığı bir dönemde sivil inisiyatifin de sonunu getirmeye çalışan kripto güç odakları, Gezi'den bu tarafa terörün korkunç yüzünü göstermek suretiyle sonuca gitmek istemektedirler.

Paralel kumpasla birlikte istihbarat zafiyetinden faydalanan kripto güç odakları ve turuncu sermayederler, mevcut konumlarını kaybetmemek ve "Türkiye, Türklere bırakılmayacak kadar kıymetli" felsefesinden hareketle son hamlelerini yapmaktadırlar. Bütün bu oyunları boşa çıkartacak ve "ARTIK YETER!" diyecek bir yiğit adamın bunlara haddini bildirmesi gerekiyor, diye düşünüyorum.

Türkiye'de iç savaş tamtamları çalmak isteyenlerin, ne asker, ne polis ne de sivil şehidler umurlarında bile değil. Bizler ağlarken, şehidlerimize yanarken ve her şehid ocağından göğe doğru feryatlar yükselirken onlar; küresel düşmanlarımızdan maddi ve manevi yardımlar alarak ve Türkiye büyüklüğünde 78 milyonu arkadan hançerleyerek ehl-i salibin ekmeğine yağ sürmek için sinsice, bir kenarda kıs kıs gülerek olup bitenleri seyretmek, daha sonra parsayı toplamak için fırsat kollamaktadır.

Onların kâfir meymenetsiz suratları, korkunç münafık yüzleri 1960 darbesinde, yaklaşan 12 Eylül 1980 darbesinde, muhtıralarla, 28 Şubat Darbesi ve devam eden darbe teşebbüslerinde ortaya çıkmasına rağmen, aziz Türk Milleti'nin basiretinin yitirilmemesi temennisiyle o binbir yüzlü suratları seçebilmek için Yüce Mevlâ'dan "işittim, itaat ettim" emrini kulaklara küpe yapmasını diliyorum.


GÜN, PARÇALANIP, AYRILMA VE KAHPE DÜŞMAN İLE KRİPTO PROVOKATÖRLERİN OYUNUNA GELİP PUSUYA YATAN EHL-İ SALİP'İN YERLİ İŞBİRLİKÇİLERİNİ SEVİNDİRME GÜNÜ DEĞİLDİR.

GÜN, HİZİP HİZİP VE FIRKA FIRKA AYRILARAK BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZACAK DAVRANIŞLAR SERGİLEME GÜNÜ DEĞİL, TEVHİD GÜNÜDÜR.

GÜN, PKK KÂFİRLERİNİN OYUNUNU BOZMA KRİPTO AJAN PROVOKATÖRLERİN DESİSELERİNİ BAŞLARINA YIKMA GÜNÜDÜR.

ZAFER, ŞÜPHESİZ ALLAH'A İNANAN VE ALLAH'IN İPİNE SIMSIKI SARILAN MÜ'MİN VE MÜ'MİNE KULLARININ OLACAKTIR.

BUNDAN BÖYLE ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK, OLAMAMALI VE OLMAMASI GEREKİR.

ALLAH (C.C.) YÂR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.

 

AZİZİM DİYOR Kİ…

Allah'ım! Konya üç şehidine ağlarken Iğdır'dan gelen 15 şehit haberiyle birlikte kaç şehidine daha yanacak? Hasbinallâhu ve ni'lmel vekîl.

Ulan kahpe soyları! Biz bir ölür, bin diriliriz. Şehidlerimiz ölmez ulan Ebu Cehil karpuzu gibi kokan PKK leşleri... Topunuz cehenneme...

Bu makale toplam 1181 defa okunmuştur
Makaleyi Paylaş :
Yazarın Diğer Yazıları
Yazarın Tüm Yazıları

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi