Ankara'da Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünde yeni bir göreve atanan Ömer Ersöz'ün yerine, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak Mustafa Elduran atandı.
Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak görev yapmakta iken, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünde yeni bir göreve atanan Ömer Ersöz'ün yerine gelecek olan isim belirlendi.
Ömer Ersöz'ün yerine daha önce atanması düşünülen Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci'den vazgeçildi ve Mustafa Elduran'da karar kılındı.
Ankara'da Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünde Genel Sekreterlik görevine atanan Ömer Ersöz'ün yerine, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak Mustafa Elduran atandı.
Konyalı olan ve daha önce Elmadağ Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü ile Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevlerinde bulunan Elduran son olarak Ankara'da Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veriyordu.
Ersöz ve Elduran'ın yeni görevlerine önümüzdeki hafta içinde başlamaları bekleniyor.
Ersöz ve Elduran'a yeni görevlerinde başarılar dileriz.
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım :
Genç Online Türkiye'nin En iyi 1
oyunlar1 sitesi