Bugün; 25 Nisan 2024, Perşembe
Konya Büyükşehir Stadı Maça Hazır
Tarih : 2014.09.12  15:41:41
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 42 bin kişilik yeni Konya Büyükşehir Stadyumu ve çevresinde 13 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak ilk maç için hazırlıklar hummalı bir şekilde devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin hiçbir katkı almadan yaptığı 42 bin kişilik Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak ilk karşılaşma için hazırlıklar yapılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, stadın ilk maça hazır olmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, bütün Konyalı sporseverleri yarın oynanacak olan Torku Konyaspor - Balıkesirspor karşılaşmasına davet etti.     

Maç için gerekli bütün hazırlıkların devam ettiğini belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, “Spor Toto Süper Lig’de ilk maçımızı deplasmanda yaptıktan sonra ikinci haftada ev sahipliği yapacağımız maçın, yeni Büyükşehir Stadyumu’nda oynanmasından dolayı mutluyuz, gururluyuz. Konyalı hemşerilerimizin takımımızı yalnız bırakmamasını, stadyumumuza yakışır taraftar olmasını bekliyoruz. Türkiye’de hatta dünyada iz bırakacak olan ve resmi açılışı daha sonra yapılacak olan stadyumumuzda ses getiren maçların oynanmasını temenni ediyor, bütün takımlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında ligin yeni takımı Balıkesirspor’u evinde ağırlayacak olan Torku Konyaspor, yeni stadyumda ilk maçını yapmış olacak.

Bu haber toplam 1133 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
SPOR

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi