Bugün; 17 Mayıs 2024, Cuma
Özel İdare ‘bilek’ sınavında
Tarih : 2013.02.26  12:39:59
Konya İl Özel İdaresi Antalya Kemer’de yapılacak Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Milli Takım seçmelerinde sınav verecek.

Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü’nün bilek güreşçileri, Antalya Kemer’de katılacakları Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde ter dökecek.

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu’nun 2013 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri Gençler (Bay-Bayan) Büyükler (Bay-Bayan) ve Masterler bay kategorilerinde 28 Şubat - 03 Mart 2013 tarihleri arasında Antalya’nın Kemer İlçesi’nde yapılacak. Müsabakalara 6 sporcu ile katılacaklarını dile getiren Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Bilek Güreşi ve Fitness Antrenörü Emin Görmüş, hedeflerinin en az 4 sporcu ile milli takıma girmek olduğunu söyledi.

Takımın iddialı sporcuları Işıl Metin, Deniz Kan, Fatma Zehra Dölekçap, Oğuz Büyükduran, Ömer Faruk Yıldız ve Muammer Aslım ile seçmelere katılacaklarını kaydeden Görmüş, “Sporcularımdan Işıl Metin ve Deniz Kan bugüne kadar katıldıkları müsabakalarda Türkiye Şampiyonluğu, Fatma Zerha Dölekçap ise Türkiye ikinciliği elde etti. Bu müsabakada da Işıl Metin, Deniz Kan, Fatma Zehra ve Oğuz Büyükduran’ın ilk ikiye girmesini bekliyorum. İlk ikiye girdikleri taktirde 4 sporcu ile milli takım kadrosunda yer alacağız. Bize her türlü desteği veren Kulüp Başkanımız Hüseyin Eşgin’e teşekkür ederiz. Biz de bu destek karşısında milli takıma bu isimleri sokmaya çalışacağız” diye konuştu.

 

Bu haber toplam 1223 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
SPOR

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi