Bugün; 17 Mayıs 2024, Cuma
Özel İdare Maratonda’da birinci
Tarih : 2013.02.28  15:13:28
Trabzon Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen 33. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonunda Konya İl Özel İdaresinden Nihat Özkaymak birinci oldu.

 Trabzon Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen 33. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu yerli ve yabancı sporcuların katılımıyla gerçekleşti. 21.1 kilometre koşulan yarı maratona  8 yabancı , 27 bayan olmak üzere toplam 277 sporcu katıldı. Maratonda Kenyalı Evans Koech 1.03.10’luk dereceyle birinciliği kazanırken, Master erkekler 40-44 yaş gurubunda Konya İl Özel İdaresinden Nihat Özkaymak birinci oldu.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Trabzon Yarı Maratona Türkiye ve dünya ülkelerinden onlarca yarışmacının katıldığı belirten İl Özel İdaresi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gün, Konya İl Özel İdaresi olarak ferdi 40-44 yaş arası Master Erkekler yaş gurubunda sporcumuz Nihat Özkaymak birinci oldu. 42 yaşındaki sporcumuzun bu başarısı bizleri mutlu etti. Uluslararası bir yarışmada aldığımız bu derece önemli. Özel İdare Spor Kulübümüz her branşta olduğu gibi atletizmde de başarılı olduğunu göstermiştir. Kulübümüze katkıda bulunan  genel sekreterimiz ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyor, sporcumuz Nihat Özkaymak’a da başarılar diliyorum” dedi.

 

Bu haber toplam 941 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
SPOR

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi