Bugün; 17 Mayıs 2024, Cuma
Konyaspor, Samsun deplasmanında
Tarih : 2013.03.03  00:22:47
Geçtiğimiz 2 haftayı galibiyetle geçiren Torku Konyaspor, yarın deplasmanda Samsunspor ile saat 15.00'de karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlıların amacı 3'de 3 yapmak. Maçı Volkan Bayarslan yönetecek.

Torku Konyaspor, 24. hafta da Samsun deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek. Samsun 19 Mayıs stadyumundaki maç saat 15.00'de başlayacak ve internet üzerinden yayınlanacak. Karşılaşmada İstanbul bölgesinden Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Erkan Akbulut ve Esat Sancaktar yaparken, maçın dördüncü hakemi olarak Taner Ağıç görev yapacak.

Samsunspor maçı hazırlıklarını Konya^da Perşembe günü yaptığı antrenmanla tamamlayan yeşil-beyazlılar, Cuma sabah Samsun’a giderek kampa girdiler.

Samsunspor ile 18. kez karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor’da planlar galibiyet üzerine yapıldı. Tavşanlı Linyitspor ve Göztepe’nin ardından Samsun’u da yenerek, üst üste 3. galibiyetini almayı amaçlayan temsilcimizde moraller üst düzeyde...

Torku Konyaspor’da sakat olan Ali Dere, Şenol ve Semih maç kadrosunda yer almadı. Takımda cezalı yok. Cezalarını tamamlayan Murat Akın ve Ömer Ali görev verilmesi halinde Samsunspor’a karşı ilk 11’de görev yapacak. Kaptan Erdinç ve Tolga ise, 3’er sarı kartla oynayacak.

Bu haber toplam 1300 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
SPOR

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi