Bugün; 25 Nisan 2024, Perşembe
Hizmet felsefemiz 'Önce İnsan'
Tarih : 2014.04.21  18:51:53
Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, temel felsefelerinin “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın" anlayışı olduğunu vurgulayarak, "İnsan odaklı olacağız" dedi.

Belediye ile vatandaş arasında köprü vazifesi gören Hemşehrim Masası'nda halkın taleplerine en hızlı bir şekilde cevap veriliyor.  

Yönetim anlayışında 'önce insan' prensibiyle hareket ettiklerini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Bu çerçevede halkla ilişkilere büyük önem veriyoruz. Hemşehrim Masası, vatandaşlarımızdan gelen istek ve şikayetleri anında değerlendirerek, ilgili birime ulaştırmayı ve cevabını da en kısa şekilde talepte bulunduran kişiye iletmeyi birinci vazife olarak yürütmektedir. Belediyemizin yaptığı hizmetlerde vatandaş memnuniyetinin sağlanması için iletilen sorun ve taleplere hassasiyetle yaklaşılmaktadır" dedi.

Hemşehrim Masası’nın üstlendiği en önemli fonksiyonlardan birinin de vatandaşlara rehberlik etmek olduğunu kaydeden Başkan Toru, " Hemşehrim Masası; vatandaşlarımıza belediyeye geldiği zaman hangi konuda, hangi müdürlüğe, nasıl ve ne zaman başvuracağı konusunda yardımcı olmakla birlikte, halkımızın her zaman gelip önerilerini, dileklerini, şikayet ve sorunlarını iletebileceği bir adrestir” diye konuştu.

Bu haber toplam 736 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
GÜNCEL

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi