Bugün; 27 Nisan 2024, Cumartesi
Konyaspor'dan rekor; 8 günde 12 gol
Tarih : 2014.12.20  16:03:15
Torku Konyaspor, Galatasaray'dan sonra Gençlerbirliği'nden de 5 gol yedi. Yeşil beyazlılar böylece Ligde 2 hafta üst üste 5 erden 10 gol, ayrıca hafta içinde kupada da 2 gol yiyerek bir rekora imza attı.

GENÇLERBİRLİĞİ: 5 -TORKU KONYASPOR: 0

GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Ahmet Oğuz, Ahmet Çalık, Tosic, Halil, Doğa, Petrovic, Gosso, Tomic, İrfan, Stancu

TEKNİK DİREKTÖR: İrfan Buz

KONYASPOR: Belec, Fuchs, Selim, Ali, Kokolovic, Hleb, Mehmet, Uğur, Djelma, Ömer, Hasan

TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

Torku Konyaspor, geçtiğimiz hafta evinde Galatasaray'a karşı aldığı 5-0'lık mağlubiyetin ardından bir ağır mağlubiyette Gençlerbirliği karşısında aldı. Ligin 14. haftasında Başkent ekibine konuk olan yeşil beyazlılar maç boyunca oldukça kötü bir futbol sergiledi. Hafta içindeki kupa maçında rakibine 2-0 mağlup olan Torku Konyaspor, bu kez kalesinde 5 gol gördü.

Maç boyunca oldukça kötü bir futbol sergileyen ve gol pozisyonuna girmekte zorlanan Torku Konyaspor, rakip takımdan Tosic, Tomic, Gosso ve Stancu'yu durdurmakta zorlandı. Torku Konyaspor, ilk yarısı 1-0 biten maçtan 5-0 gibi ağır bir skorla mağlup ayrıldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

3. dakikada Torku Konyaspor ceza sahası içinde Kokolovic ile Stancu arasındaki mücadelede Stancu yerde kaldı. Ev sahibi takım oyuncularının penaltı beklentileri karşısında hakem oyunu devam ettirdi.

13. dakikada Torku Konyaspor Hasan Kabze ve Djalma ile rakip yarı sahaya hızlı geldi. Djalma'nın sağ çarprazdan ceza sahasına ortasında top savunma oyuncusunun koluna çarptı. Hakem, kolun vücuda yapışık olduğunu belirterek oyunu devam ettirdi.

19. dakikada Torku Konyaspor gole çok yaklaştı. Rakip ceza sahasını abluka altına alan yeşil beyazlılarda Uğur İnceman'ın uzaktan şutunu kaleci Ramazan güçlükle çeldi, dönen topu kaleye göndermek isteyen Ömer Ali'nin vuruşunda ise top üstten auta çıktı.

34. dakikada Gençlerbirliği Konyaspor kalesine etkili geldi. Sağdan topla birlikte hızlı bir depar atan Stancu'nun yerden kale alanına ortasına Gosso dokunamadı.

35. dakikada Tosic'in ceza sahası dışından sert vuruşunda top kaleci Belec'de kaldı.

40. dakikada Ali Çamdalı'nın ceza sahasının sağ çarprazından sert vuruşunda top savunmaya çarparak kornere çıktı.

44. dakikada Tomic'in ceza sahasına gönderdiği topu bomboş pozisyondaki Stancu, kafayla ağlara gönderdi. 1-0

45. dakikada Gençlerbirliği iki kez ikinci gole çok yaklaştı. Gosso'nun uzaktan şutunda topu kaleci Belec güçlükle çeldi. Ardından Gençlerbirliği'nin kazandığı serbest vuruşu kullanan Tomic'in ceza sahasına havalandırdığı topa yine bomboş pozisyonda kalan Stancu kafayla vurdu, meşin yuvarlak bu kez üstten auta çıktı.

İlk yarı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğle sona erdi.

60. dakikada soldan Torku Konyaspor ceza sahası içine giren Halil İbrahim'in ortasında savunma topu uzaklaştırdı.

62. dakikada Gençlerbirliği, Konyaspor ceza sahasının sağ tarafından serbest vuruş kullandı. Ceza sahasına ortalanan topu savunma uzaklaştırdı.

63. dakikada Gençlerbirliği 2. golü buldu. Hleb'in hatalı pasıyla topla buluşan Guido Kocer, meşin yuvarlağı kaleci Belec'in solundan ağlara gönderdi. 2-0

67. dakikada Gençlerbirliği Petrovic'in attığı golle farkı 3 e çıkardı. Torku Konyaspor yarı sahasının sol tarafından kazanılan serbest vururuşu Tosic ceza sahasına gönderdi, Petrovic gelişine vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 3-0

69. dakikada Torku Konyaspor gole çok yaklaştı. Köşe vuruşunun ardından Gençlerbirliği savunması tehlikeyi uzaklaştırmak isterken topu önünde bulan Djalma, ceza sahası dışından sert vurdu, ağlara gitmekte olan meşin yuvarlağı çizgideki Tosic kafayla uzaklaştırdı.

74. dakikada oyuna ikinci yarıda giren Mehmet Güven'in ceza sahası dışından sert vuruşunda top üstten auta çıktı.

75. dakikada İrfan Can Kahveci, attığı golle durumu 4-0'a taşıdı. İrfan Can, sağdan kullandığı köşe vuruşunda topu ceza sahasına havalandırdı. Ahmet Çalık'ın kafayla vurduğu top auta çıkmadan ceza sahasına koşan İrfan Can Kahveci'nin çarprazdan sert vuruşunda top bir kez daha ağlarla buluştu.

82. dakidada Gençlerbirliği'nde Berat'ın attığı gol, ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı.

90. dakikada İrfan Can Kahveci'nin pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Artun Akçakın, farkı 5'e çıkaran golü kaydetti. 5-0

Karşılaşma ev sahibi takımın 5-0 galibiyetiyle sona erdi.

Torku Konyaspor, böylece Galatasaray'dan sonra Gençlerbirliği'nden de 5 gol yemiş oldu. Yeşil beyazlılar Ligde 2 hafta üst üste 5 erden 10 gol, ayrıca hafta içinde kupada da 2 gol yiyerek bir rekora imza attı.

Bu haber toplam 1018 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
SPOR

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi