Bugün; 19 Nisan 2024, Cuma
Meram’a yeni park
Tarih : 2015.07.22  16:19:35
Meram Belediyesi, halkın yaşam kalitesinin yükseltilmesi için ilçeye yeni bir park daha kazandırıyor.

Meram Belediyesi, halkın yaşam kalitesinin yükseltilmesi için ilçeye yeni park alanları kazandırmaya devam ediyor. Başkan Fatma Toru, Durunday Mahallesi’nde yaklaşık 7 bin 500 metrekarelik bir alanı kapsayan Civelek Sokak üzerindeki park çalışmalarının 2 aya kadar tamamlanacağını müjdeledi.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Durunday Mahallesi Civelek Sokak üzerinde yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu.

7 BİN 500 METREKARE

İlçeye değer katacak park alanları kazandırmaya devam ettiklerini belirten Başkan Toru, “Meram halkının; yeşiliyle, parkıyla, sosyal tesisiyle daha müreffeh bir yaşam kalitesine kavuşabilmesi için hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda yaklaşık 3 ay önce ilçemize kazandırdığımız 32 parkın açılışını yapmıştık. Şu an itibariyle de 20 civarında parkın yapımı devam ediyor. Bunlardan biri de Durunday Mahallesi Civelek Sokak’taki park alanıdır. 7 bin 500 metrekare alanı olan bu parkımızda; havuz, mini futbol sahası, yürüyüş alanları, koşu alanları, fitnessalanları ve farklı sportif etkinliklerin yapılabileceği sahalar yer alıyor. İnşallah 2 aya kadar tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

MERAM’IN EN ÖZEL BÖLGELERİNDEN BİRİ

Bu parkın yapıldığı bölgenin çok özel bir bölge olduğuna dikkat çeken Başkan Toru, “Bu parkın bulunduğu alan, hava olarak ilçemizdeki en temiz bölgelerden biridir. Bu park; havasıyla, rüzgârıyla özellikle yaz döneminde vatandaşlarımızın yürüyüş yapabileceği, dinlenebileceği nadide yerlerden biri olacaktır. Parkımızın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 829 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
GÜNCEL

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi