Bugün; 20 Nisan 2024, Cumartesi
Eller Semaya Şehitler İçin Kalktı
Tarih : 2015.09.11  11:20:27
Konya’nın Selçuklu İlçesinde faaliyet gösteren Aliya Ali İzzet Begoviç Camii Güzelleştirme ve İmar Derneğince Şehitler için Hatim Duası okutuldu.

Konya’nın Selçuklu İlçesinde faaliyet gösteren Aliya Ali İzzet Begoviç Camii Güzelleştirme ve İmar Derneğince düzenlenen program çerçevesinde Şehitler için okutulan hatmi şerifler için Hatim Duası yapıldı. Yatsı namazı sonrası gerçekleştirilen programa vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

-Barış ve Huzurumuzu Asla Bozamayacaklar

Programda konuşma yapan Dernek Başkanı İbrahim Günay, terörü lanetleyerek, terör saldırıları sonucunda şehit düşen asker ve polislerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize acil şifalar, acılı şehit ailelerine de sabırlar diledi. Günay konuşmasına şöyle devam etti. “Şehit ateşi sadece düştüğü yeri değil, elbette bütün Türkiye’yi yakıyor. Güvenlik güçlerimize haince saldıran terörü ve terörden beslenenleri buradan lanetliyorum. Bugüne kadar çoluk çocuk demeden binlerce masumun kanına giren hainler, ülkemizdeki barış ve huzuru asla bozamayacak. Unutmamalı ki şiddetten beslenenler ve şiddete tepki göstermeyenler asla hafızalardan silinmeyecek. Devletimizin terörle mücadele de attığı adımları destekliyor ve mücadelenin kararlılıkla devam etmesini istiyoruz. Zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde siyasi partiler ve toplumun her kesimi sorumluluk almalı, üzerine düşen vazifeyi yerine getirmelidir. Teröristler, ülkemizde baskı, korku ve yılgınlık oluşturmayı hedeflemektedir ancak Türk milleti, hain ellerin amaçlarına ulaşmasına asla müsaade etmeyecektir” dedi.

-Tek Yürek Olacağız

Birliğimizi bozmaya çalışanlara karşı tek yürek olmamız gerektiğinin altını çizen Günay, “Milletimiz, tarih boyunca birçok saldırıya nasıl karşı durduysa şimdi de aynı karalılığı gösterecek ve tek yürek olmaya devam edecektir. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde vatan uğruna can veren şehitlerimiz ve ülkemizin bütünlüğü için dernek olarak böyle bir programı düzenledik. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yüce Allah Milletimizi acılardan muhafaza eylesin, birliğimizi bozmaya çalışanlara da fırsat verdirmesin” dedi.

Konya Milletvekili Uğur Kaleli’nin de katıldığı programda katılımcılara irmik helvası ikram edildi.

Bu haber toplam 819 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
GÜNCEL

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi