Bugün; 28 Mart 2024, Perşembe
DERKAD'da yeni dönem
Tarih : 2015.11.27  14:30:47
Kısa adı DERKAD olan Derbent Eğitim Ve Kalkınma Derneği'nde Yönetim Kurulu Başkanlığına Hüseyin Eşgin getirildi.

Derbentlilerin bir araya gelerek, Derbentli gençlerin eğitimine ve Derbent'in kalkınmasına katkı yapmak amacıyla kurduğu Derbent Eğitim Ve Kalkınma Derneği (DERKAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına Hüseyin Eşgin getirildi.

Ayrıca DERKAD'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığını Mustafa Acar, Saymanlığını Mustafa Derbentli, Yönetim Kurulu Üyeliğini Ramazan Kuşpınar ve Genel Sekreterliğini ise Mustafa Demirel'in yürüteceği belirtildi.

DERKAD'dan yapılan açıklamada yeni yönetimin hayırlı olması dileği iletildi ve yeni yönetime başarı dilendi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan DERKAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Eşgin de; "2009 yılında Konya'nın önemli merkezlerinden Derbent ilçesinin eğitim ve kalkınmasına katkı yapmak amacıyla kurulan DERKAD bugüne kadar birçok başarılı faaliyeti yürütmüştür. Derbentli hemşehrilerimizinde yakinen bildiği bu hizmetler için bizden önceki yönetim kurullarımıza teşekkür ediyoruz.

Bize tevdi edilen bu onurlu görevi Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte yürüteceğiz. Biz bu sürecin bir bayrak yarışı olduğuna inanıyoruz ve bize verilen bu bayrağı daha ileri bir noktaya taşımak için mücadele edeceğiz.

Derbent'imizde yapacağımız çok işin olduğuna inanıyoruz, Derbent'imizde hiçbir fakir kalmasın, çocukları arzu ettikleri yerlerde rahatça okusun istiyoruz.

Bunun için çalışmalar yürüteceğiz. Derbent Kaymakamlığımız ve Belediye Başkanlığımız başta olmak üzere bütün resmi ve özel kuruluşun bizim hizmet mücadelemizde partnerimiz olduğunu da ifade etmek isterim.

Bu çerçevede hemşehrilerimizin desteklerini beklediğimizi ifade ediyor, yeni yönetimimizin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Bu haber toplam 794 defa okunmuştur
Haberi Paylaş :
GÜNCEL

YAZARLAR
HAVA DURUMU

NAMAZ VAKİTLERİ


EN ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK
ANKET
Yeni Arayüzümüzü Beğendiniz mi ?
Evet
Hayır
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Doğruses - Konya haberleri   |
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım : Genç Online Türkiye'nin En iyi 1 oyunlar1 sitesi